Keittiön miniremppaa, vaihe 3

torstai 21. toukokuuta 2015

Vihdoin alkaa keittiö olemaan taas "normaalissa" kunnossa remontin jälkeen. Tässä viimeisimmät kuvat, joista näkynee uudistetut jutut elikäs: a) tammenväriset rungot maalattu valkoisiksi, b) tammenväriset tasot vaihdettu valkoisiksi, c) välitilan beiget kaakelit maalattu harmaaksi, d) kaksiosainen allas vaihdettu yhdeksi, isoksi altaaksi, ja e) tammenväriset sokkelit irroitettu ja kaapiston mustat jalat tuunattu alumiiniteipillä (kiitos Miia ideasta!) Remontti vielä jatkuu saumauksilla sekä uuden induktiolieden että työtasovalaisimien vaihtamisella. Niistä lisää myöhemmin!

 

2 kommenttia

 1. Eksyin blogiisi sattumalta ja pidän kovasti! Nyt hirmuista vauhtia ahmin kaikki postaukset ��
  Meillä samanmoinen pieni tuunaus suunnitelmissa ja nytpä minua kiinnostaakin että millä maalilla maalasit nuo rungot? Entä kaakelit? Oliko kovin työläs homma? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja tervetuloa tänne blogiin, ihana kuulla että tykkäät <3 Kiitos kommentista :)
   Runkoihin ja kaakeleihin laitoimme pohjalle Teknoksen Futura Aqua 3 -tartuntapohjamaalia pari kerrosta, mitä meille suositeltiin. Se toimi ihan loistavasti. Pohjamaali on valkoisen läpikuultavaa, joten sitä oli helppo sutia. Sitten runkoihin päälle tuli muistaakseni Tikkurilan Harmonya, täyshimmeänä valkoisena, sitä laitettiin useampi kerros sellaisella tosi sileällä ja tasaisella telalla. Sillä telalla oli joku nimikin, ohutnukkainen tela (?) tai joku sellainen... Se on tärkeää että tulee tasainen jälki. Kaakeleihin vedettiin kanssa jotain "normaalia" maalia mutta harmaata, se oli aika helppo homma kun nuo meidän kaakelit on sellaiset karheat. Viehän tuo aikaa kun irrottelee kaikki ovet ja hyllylevyt yms ja odottelee aina maalikerrosten välillä kuivumista... Kämppä oli aika levällään sen ajan :) Mutta ei siis mitään hirveän vaikeaa ollut!
   Tsemppiä remppaan!

   Poista

Kiitos kommentista! :)