Suosikkimeikit

perjantai 15. toukokuuta 2015

Järjestelin tuossa ajankuluksi meikkikaappiani, ja pakko mainostaa suosikkejani vuosien varrelta. En edes muista, kuinka kauan näitä olen fanittanut :) Loistava meikinpohjustusaine löytyi aikanaan lentoasemalta, kun turvatarkastuksessa minulta otettiin joku halppisaine pois ja menin ostamaan uutta tilalle suutuspäissäni :D Elikäs onni onnettomuudessa löysin tämän ihanan Le Blanc de Chanel pohjustusaineen, toimii! Meikkivoiteista taas ihan paras on Shiseidon Perfect Refining Foundation. Mitenköhän monta litraa sitäkin on tullut läträttyä naamaan elämänsä aikana :D :D Kolmas all-time-favourite on Sensain nestemäinen eyeliner, mikä on siinäkin mielessä kätevä, että siihen voi ostaa täyttöpullon. Ei siis tarvitse ostaa koko kynää joka kerta uudelleen.

Onpas vähän kulahtaneen näköisiä nämä purnukat, mutta ne kulkevat kassissa mukana joka paikkaan niin sen takia naarmuuntuvat tuolla tavoin :P





Sitten, uusi löytö ihan marketista: vuosisadan paras meikinpoistoaine. Garnierin Micellar Cleansing Water, joka toimii sen mainostekstinkin mukaan "magneetin lailla" vetäen kaiken meikin ja lian pois kasvoilta pelkällä pyyhkäisyllä :D Mutta oikeestikin tekee niin! Mikä parasta, tuotetta ei tarvitse huuhdella pois, vaan kasvoille jää ihanan raikas ja puhdas olo vanulapulla pyyhkimisen jälkeen. Näin ollen tämä on pakollinen tuote kesällä, kun lähdetään mökkeilemään!



Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)