Kuivapaahdettu herkku ja niiden salamyhkäinen napostelija

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Yhteistyössä Indiedays & Nutisal


Tulipahan pyörähdettyä eilen päiväseltään Helsingissä järjestetyssä Bloggers' Inspiration Day -bloggaajatapahtumassa, ja ilta meni sitten relatessa kotosalla :) Tapahtumassa oli kaiken maailman houkutuslintuja maisteltavana, joista erityisesti tekee mieli mainita Nutisalin Dry roasted cashew-pähkinät; pähkinät ovat siis kuivapaahdettuja, joten sellainen perinteisen öljymäinen "verisuonet-tukkoon" fiilis puuttuu kokonaan. :D Makuja oli kaksi, Pepper & Salt ja Sourcream & Onion. Näitä herkkuja tarttui kotiin viemisiksikin -- tosin ei ihan noin paljon kuin ylhäällä oleva kuva antaa ymmärtää, se on tuolta tapahtumasta napattu foto ;) 

id


Kotona sitten laitoin strategisesti ensiksi mainittuja Pepper & Salt- pähkinöitä kulhoon, koska ajattelin tuon pippurin olevan tytölle sen verran heviä ettei hän kävisi napsimassa niitä koko ajan, mutta....  Sain salaa napattua sarjana kuvaa, kun syyllinen lähestyi salamyhkäisesti kulhoa kohden. Ei liene epäselvää, mitä tuossa tapahtuu hah :D Huomatkaa oikea käsi lanteilla, hämäämässä.No anyways, oma ehdoton suosikki oli tuo Sourcream&Onion, joten onneksi meikällä oli sellainen pussi vielä avaamattomana jemmassa, sain rauhassa tuhota sen kuoharin kera. ;) Melkein kyllä pakko ostaa näitä jatkossakin... Toimisi varmasti jossain salaatissakin höysteenä! Täytyy laittaa pohdintaan, onhan tässä vappukin tulossa joten vaikka sitä silmällä pitäen. Slurp!

id

8 kommenttia

 1. Meillä on noita hunajanmakuisia laitettu Rocky Roadiin ja toimii siinä hyvin ;)

  VastaaPoista
 2. No, cashew-pähkinöillä saa verisuonet tukkoon joka tapauksessa koska se on yksi niistä harvoista "huonoista" pähkinöistä, jotka sisältää pääosin tyydyttynyttä rasvaa. T. Pähkinäpoliisi ;-)

  VastaaPoista
 3. Voi eiiii, luin ensimmäisen kommentin. Olin just tulossa kehumaan Lidlin irtotavarana myytäviä cashew-pähkinöitä. Mutta saahan niitä kehua, maku on i-h-a-n-a. Uskon kyllä, että nää sun maistamat pähkinätkään ei jäis syömättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin saa kehua! :)) Kaikenlaiset pähkinät on kyllä hyviä ja monipuolisesti käytettävissä ties mihin, nam! g-)

   Poista
 4. Voi että olisi ollut kiva nähdä! Tällä kertaa en valitettavasti päässyt mukaan kinkereihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi ollut kiva nähdä, toivottavasti ensi kerralla sitten! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)