Pikavilkaisu Jyväskylän uuteen H&M myymälään

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016


Huomenna torstaina Jyväskylään aukeaa uusi, upea H&M myymälä. Käväisimme kolmen muun bloggaajakollegan kanssa tutustumassa näihin hienoihin tiloihin ennakkoon ja ensimmäisenä suuntasinkin pitkään odotetulle sisustusosastolle, joka on vihdoin myös Jyväskylässä! Jipii! Alla teille muutamia fiiliskuvia toisesta kerroksesta löytyvän H&M Home -alueen ihanuuksista :)


Myös laajentunut kemppariosasto yllätti positiivisesti --kiinnitinkin huomioni kauniisiin, mustavalkoisiin pakkauksiin, ihanan tuoksuisiin voiteisiin sekä laajaan värivalikoimaan meikkihyllyillä.

Ja vaikka kuinka yritin vältellä lastenosastoa (miten sitä aina höyrähtääkin ostamaan tytölle kaikkea!), niin se vaan houkutteli niin herkullisin värein ja suloisin kuosein!


Lyhyenä yhteenvetona uudesta H&M myymälästä voikin todeta, että se on huomattavasti viihtyisämpi, freesimpi ja valoisampi kuin vanha liike Jyväskylässä. Tilaa vanhassa ja uudessa myymälässä on (yllättäenkin) yhtä paljon, mutta uusi liike vaikuttaa paljon suuremmalta! Erityisesti tilojen jakaantuminen kolmen kerroksen sijasta kahteen tasoon sekä uuden myymälän hyvin asetellut, isot peilit luovat tämän avaramman fiiliksen. Ehdotonta plussaa on myös myymälän erinomainen valaistus. :) Ei muuta kuin huomenna avajaisiin!

6 kommenttia

 1. Kiitokset laadukkaasta seurasta :)

  VastaaPoista
 2. Oli tosi kiva käydä hyvällä porukalla, etenkin tuo HOME sekä kauneuspuoli jää vakkaripaikaksi ja -osastoksi.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, kiva että pääsitte! :) Tulee varmaan käytyä juurikin noilla osastoilla usein, sen verran hyviä tuotteita näytti olevan!

   Poista
 3. Meiltä täältä Seinäjoelta puuttuu tuo Home-puoli kokonaan, mikä on tosi harmi:(

  VastaaPoista
 4. Harmi juttu! Se on melkein paras puoli... Ei muuta kuin tänne Jyväskylään! :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)