Rajojen rikkomisia, muistutteluja ja vähän työhuonettakin :)

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Aurinkoista huomenta te ihanat! Arvatkaas mitä, eilen blogissa rikottiin yli 100.000 sivun näytön raja, jee :D No, tosi pieni luku tuo on monien blogeihin verrattuna, mutta itselle se oli hauska etappi :) Nyt olisi kiva jos saisi vaikka blogin facebookiin 300 tykkääjän raja rikki, koko ajan ollaan pyöritty ihan siinä hilkuilla. Google käyttäjäraadin puolella taas on seuraajia jonkin verran vähemmän, mutta tökkäilkää sieltäkin jos tykkäätte :) Niin ja hei, instagramin puolella juuri rikottiin 100 seuraajan raja, jee!

No mutta tämä ei nyt ollut päivän varsinainen epistola, vaan ajattelin jakaa parit up-to-date kuvat työhuoneesta, kun kerran kyseltiin. Tässä siis ilman sen suurempaa teksti-ilottelua muutama foto (yhdestä ja samasta nurkasta, mutta kun ei siellä ole paljon muuta kuvattavaa!) :D


Niin ja lopuksi siis muistuttelen, että viikonlopun aikana ehtii vielä osallistumaan ihanaan FiksuMuksujen arvontaan! Palkintona on tähän hurmaavaan lelukauppaan 30 euron lahjakortti.

Sitten vielä muistuttelen, että facebookissa on kätevästi koottuna hyviä keskisuomalaisia blogeja kasaan, ja seuraamalla sivua nimeltään "Keski-Suomen sisustus- ja lifestyleblogit" näet aina viimeisimpiä postauksia seinältä. Joten käyhän tykkäämässä tai muuten vaan selailemassa kuulumisia!

Kolmas muistuttelu on se, että muistakaa naatiskella viikonlopusta ja auringosta :D Pussss xxx


4 kommenttia

 1. Onnea tasaluvuista:) Työllä ja tuskalla pitää sinun lukijasi saavan;) Ei vaiskaan, kivaa hommaahan tämä on. Mulla on tuohon sataantuhanteen vielä matkaa aika lailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :X Kyllä tässä onkin saanut uurastaa kädet rakoilla heh :D Ei vais, tämä on todellakin juuri sitä kivaa hommaa jota ei todellakaan minkään lukijamäärätavoitteiden takia tee, mutta on se silti kivaa kun mittari pyörähtää sadannelletuhannelle. Äkkiä sä Mari sen kanssa saat kirittyä, tuun pyörimään sun blogiin sata kertaa päivässä s-) d-)

   Poista
 2. Onnea hienoista luvuista ja niin inspiroiva tämä sinun blogi <3 Kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi murunen :X Niin on sinunkin blogisi, inspiroivan ihana! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)