Tulikohan vikatikki....

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016


Iltaa kaikille! Olen spekuloinut tänään tuota meidän ruokailutilaa, jossa on ongelmana tuoleilla pilalle naarmutettu parkettilattia... menin sitten äsken hädissäni tilaamaan pöydän ja tuolien alle halpismaton, kun en jaksa katsella niitä jälkiä. Tilauksen jälkeen tulikin perinteinen katuminen, ja tällä hetkellä epäilen, että tuli pienoinen vikatikki. Mietin, että sopiiko se ollenkaan meille, onko liian raju kuvio, onko liian tumma, riiteleekö pahasti olohuoneen maton kanssa jne jne. Krääh. Olkkarin mattoa voi tsekata tarkemmin esimerkiksi tästä aiemmasta postauksesta. Vielä toinen krääh.


Tässä alla siis kuva tilaamastani vikatikistä (?), joka on Elloksen Latina-matto, kooltaan 150*200cm eli ihan ok kokoa kylläkin suhteessa pöytään. Matto on valmistettu polypropeenista, jonka vuoksi se itseasiassa sopisi vaikka ulkokäyttöön. Se kun on aika hyvin vettähylkivää materiaalia. No, meillä tuo ominaisuus tulee kyllä keittiönpöydän allakin tarpeeseen. ;) Hinnaltaankaan ei ollut paha: kuutisenkymppiä normaalihinnaltaan, mutta löysin 30% alekoodin Elloksen mainoslipareesta, jolloin hintaa jäi enää reilut 40€. No, ehkei tuo nyt sittenkään niin paha, nyt kun tässä näitä plussia ja miinuksia selitän :D (Monologina käyty väittely.) Heitetään vaikka terassille, jos keittiöön ei sovi. Mutta mielellään kuulisin kokemuksia, jos joillain tämä on, ja yleensäkin mielipiteitä? Laittelen sitten paremmin kuvia, kun itse matto tulee ja saan heitettyä sen naarmujen päälle :)


Kuva: Ellos

6 kommenttia

 1. Musta tuntuu että se voi sopia teille tosi hyvin! Ja etenkin keittiönpöydän alle on hyvä valita matto joka ei ole ihan sitä herkintä materiaalia, nimimerkillä meillä on 'kangasmatto' olkkarissa ja siinä on jo limua... Miehet!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna rohkaisevasta viestistä! :)) Ja nimenomaan, miehet... :D

   Poista
 2. Meillä on täsmälleen sama ongelma parkettilattian kanssa. Vielä en ole mattoa pöydän alle ostanut, joten jään seurailemaan tätä sun keissiä. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh harmi että teilläkin ollaan samassa veneessä, nuo naarmut harmittavat kyllä kovasti... :(( Voisi ehkä kysellä joltain parketti-ihmiseltä mitä voisi tehdä, tai sitten mennä tosiaan sieltä mistä aita on matalin eli peitellä matolla :D Laittelen ehkäpä ensi viikon aikana kuvaa tästä keissistä :))

   Poista

Kiitos kommentista! :)