Kesäinen kattaus ja alekoodi!

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Iittala Outlet Palokka

Sain ensimmäistä kertaa stailata oikein kunnolla, olipas ihanaa! Yhteistyössä Iittala Outlet Palokan kanssa kehittelin omanlaisen, kesäisen kattauksen, ja kuvausta varten kävin lainaamassa Iittalan superkauniita tuotteita. Sain vapaat kädet, joten arvatkaapa miten iso valinnanvaikeus oli! Itselläni oli jo entuudestaan omia kirkkaita Kastehelmi-astioita ja valkoista Teemaa, jotka halusin höystää muutamalla kesäisellä tuotteella. Mietin, että mikä kuvaa parhaiten kesäistä iltapäivää, ja mieleen soljui mielikuva rehevästä heinäpellosta, sinisestä taivaasta, linnunlaulusta ja koivupuista. Siitäpä sitten syntyikin heti itselle lista; upean syvänvihreät Kastehelmi-lautaset ja lasit, herkkä vaaleansininen Kastehelmi-purkki, kauniin leikkisät Satumetsä-lautaset sekä koivuvaneerista tehty upea Aalto-vati.



Meillä katettiin takapihan pergolan alle pöytä näillä kauniilla astioilla, ja tarjolla oli kesäiseen tapaan uusia perunoita tillin ja voisilmän kera, savustettua lohta limemehulla twistattuna ja yrttivoipatonkia mozzarellapallojen ja basilikan kanssa. Pitäähän jälkkäriäkin olla, joten kesäisen helppo ratkaisu oli marenkikakku minttu-suklaarahkatäytteellä. Löysin ihanan pehmeitä mangoja, joita sitten maisteltiin siinä samalla.






Raikas smaragdi

Smaragdin vihreä on kyllä Iittalan vihreistä se ehdoton suosikkini, ja sopii kuin nenä päähän kesäkattauksiin! Osa smaragdin vihreistä tuotteista on tämän kesän ajan myytäviä Limited Edition tuotteita, vink vink.... :)


Kastehelmen purkit

Kastehelmi-fanina on myös annettava pisteet näille purkeille. Vaaleansininen väri oli aivan ihana, ehkä omaan makuuni sopi tällainen yksittäinen kaunis tuote.

 

Satumainen Satumetsä

Satumetsä taasen oli yhteinen suosikki minun ja tyttären kanssa. Väreinä ovat juuri ne oikeat vihreän sävyt hitusella sinistä ja ruskeaa. Sarjassa puhuttelee jotenkin sellainen lapsuuden ajan nostalgisuus, ehkäpä siksi halusin aikanani hankkia kahvimukeiksi saman henkiset, tosin mustavalkoiset, Iittalan Taika-mukit :) Satumetsä-astiat ovat tämän kesän sesonkituotteita, joten jos näitä kaunottaria mielii itselleen, niin kannattaa pitää kiirettä!



Aina tyylikäs Aalto

Tätä koivuvaneriviilusta tehtyä vatia alunperin vierastin juurikin materiaalin puolesta, mutta mitä enemmän sitä olen nähnyt, sen paremmin se tuntuu istuvan skandinaaviseen sisustukseen ja ruokapöytääkin. Aalto-vatien muoto on vain niin upea, ja vaneri jotenkin niin suomalaista! Sopisi loistavasti vaikka lahjaksi, hintakin on todella kohtuullinen!



Iiittala Outlet Palokasta on mahdollista nyt käydä hakemassa omia kesäisiä astioita edullisesti, sillä sain mahdollisuuden tarjota teille blogin lukijoille 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista kesäkuun loppuun asti. Alennuksen saat Palokan Iittala-myymälästä koodilla KokoPalokka ;) (Huom. koodi ei käy verkkokaupassa.) Kipin kapin kaikki ostoksille!



Kauppakeskus Palokka, Saarijärventie 52, 40270 Palokka
Puhelin: 020 439 3534
email: shop.palokka@iittala.com

Avoinna:
Maanantai-perjantai 10.00 - 20.00
Lauantai 10.00 - 17.00
Sunnuntai 12.00 - 16.00


10 kommenttia

  1. Smaragdi on ihana sävy, kun se muuntuu niin moneen. Jotenkin itse näen syttyvän myös hämärtyvissä syysilloissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se sopii kyllä moneen! Voisi olla aika hieno valko-mustan joulukattauksenkin väriläiskänä. Eiks olekin ajankohtainen idea? :-)

      Poista
  2. Rakastan niin tuota smaragdia! Harmi ettei kaapissa ole tilaa millekään uudelle, tai ehkä parille lautaselle voisi jostakin tila löytyä... :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina Hanna löytyy lautaselle/lautasille tilaa, ne vie vaan sentin kaapista :d

      Poista
  3. Aivan ihanana mahtava kattaus. Toi lasi+vati oli kiva idea.Ihanan värisiä astioita.

    VastaaPoista
  4. Kaunis kattaus ja smaragdi on kaunis väri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä upea :) Kiitos Nelli ihanasta kommentista!

      Poista

Kiitos kommentista! :)