Pikkupiristystä kylpyhuoneeseen

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Naureskelin tuossa viikonloppuna itsekseni ääneen (crazy I know), kun tuunasin meidän kylpyhuoneen lavuaaria; se on niin pieni, ettei meinaa mahtua mitään reunalle. No, eihän siihen toki tarvitsekaan mahtua kuin joku saippua, mutta silti se on hämmentävää miniatyyriluokkaa.

Mutta siis asiaan; nyt kun Kodin1:ssä on viimeisimmät konkurssimyynnit meneillään, niin menin tosiaan viikonloppuna ostamaan iPuron White-huonetuoksun 50% alennuksella, mikä sopii niin nätisti valkoiseen kylppäriin. Tuoksu on oikein raikas, mukana taitaa olla ainakin minttua, sitruunaa, jasmiinia ja santelipuuta... Ihanaa tässä pakkauksessa on tuoksun lisäksi niinkin pieni yksityiskohta kuin siinä mukana tulleet valkoiset tikut! Voin siis suositella, varsinkin jos näitä on edelleen myynnissä noin reippaalla alennusprosentilla. Lavuaarin reunalle tuli vielä tungettua pieni katkennut oksa meidän Palmuvehkasta. Tuo viherkasvi sen kuin paranee, mitä vähemmän sitä hoidan! =)




// Tiny detail in our bathroom;  diffuser by iPuro is very fresh with scent of  mint, lemon tree, jasmine and sandalwood, but I also love the white design with white sticks! :D  //

6 kommenttia

 1. Mui! Ärsyttää suunnattomasti kun Kodin1 katoaa. Sinne pitäisi tehdä sinne viimeinen ristiretki. Nyt viikonloppuna se menee kiinni ja katsastaa olisiko jotain ihanaa vielä jäljellä.

  Yksinkertainen on kaunista. Muistin postauksestasi, että meillä on jossain tuommoinen tuoksutikkusetti.. vai veiköhän Konmari senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso aukko kyllä jää Kodin1:sen tilalle, harmi! Hih se on se KonMari sellainen, saattaa vielä ties mitä :D

   Poista
 2. Meidän lähellä ei ole ollt Kodin1. En osaa kaivata. Kiva piristys altaanreunalle. Tuikut antavat kivan tuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä taida kaivata sellaista, mihin ei ole tottunut -- eli sinänsä totta tuokin. :)

   Poista
 3. Taitaa olla ihan hyvä juttu, ettei meillä ole lähellä Anttiloita tai Kodinykkösiä. Voisi olla, että olisi pitänyt jo kerta jos toinenkin käydä kyttäilemässä loppuunmyyntejä. :) Tuommoiset huonetuoksut kovasti olisivat mieleeni, mutta tuoksuallergikon kanssa elävänä ei taida onnistua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä melkein tuo taitaisi olla kiellettyjen listalla, jos olisi tuoksuallergikko... :( Sen verran kuitenkin voimakas tuoksu tulee. Mutta hyvä ettei ole suuria Anttila/Kodin1 -loppumyyntikiusauksia siellä päin hih :))

   Poista

Kiitos kommentista! :)