Uutta järjestystä ja ilmettä olohuoneeseen

lauantai 24. syyskuuta 2016

Nyt taas on vähän ollut voimia tehdä sitä mitä rakastan -- eli siirrellä huonekaluja! :D Ja sen myötä olohuone saikin vähän uutta ilmettä. Daybed siirtyi eri huoneeseen, jonka ansiosta lepakkotuoli sai paraatipaikan ikkunan läheltä, lampun alta. Myös meidän diy-sohvapöytä vaihtoi paikkaa seinänviereltä keskelle huonetta. Siihen onkin kiva laitella vähän erilailla asetelmia kuin ennen. Iittalan Plektra-jakkara siirtyi makuuhuoneeseen yöpöydäksi, ja vaihtarina sieltä tuli tuo pieni Hay Tray. Myös viherkasvit siirtyivät hitusen lähemmäs ikkunoita. Yksi kasvi sai alleen televisiohuoneen Kartell-jakkaran, jotta se pääsisi vähän uudemmalle tasolle ;) Ai niin, seinämällä vilahtaa myös uusi printti, joka asettui olkkariin. Tuo keinu heivataan vielä pois, kun uudet ostokset saapuvat joskus hamassa tulevaisuudessa ;)

Miltä näyttää? Ainakin vaihtelu virkistää meikäläistä. Ja tuli pitkästä aikaa taas harjoiteltua eri asetusten kanssa valokuvaamista -- että tykkään siitäkin, kun on rauhaa ja aikaa! Siksi siis tällainen pläjäys näitä kuvia samasta kohdasta ;)


// Today I was "styling" in the living room, it is so refreshing to move some furniture away to another room and bring something else back ;) How does it look like now? //

8 kommenttia

 1. Minä en ole tainnutkaan nähdä ennen tätä kuvakulmaa teidän olkkarista! Todella kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Paitsi jos katsoo valokuvaajaan päin hehee :D Kiitos Tuija :)

   Poista
 3. Vitsi toi lepakkotuoli on kyllä niiiin magee! Ei vaan mitenkään mahdu meille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo lepakkotuolit kyllä vie yllättävän paljon lattiatilaa, ovat sen verran leveitä vähän joka suuntaan. Mutta mageet ovat! Ja miks mä puhun monikossa heh? :D Ei vais, siis meille on tulossa vielä toinen samanlainen kohtapuoliin, eli saas nähdä miten asettelen ne!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Marika :) Matto on tilattu aikanaan Ellokselta, ei taida enää olla heidän valikoimassaan.

   Poista

Kiitos kommentista! :)