Hullujen Päivien sisustustärpit

torstai 6. lokakuuta 2016

Aloin tässä pläräämään ajankuluksi ensi viikolla alkavien Hullujen Päivien kuvastoa, kun uni ei tule. Tässä omat sisustustärpit, periaatteella "jos olisi paljon rahaa niin..." :D Joko teillä on lista valmiina?// My wish list for next week's sales at Stockmann! //

4 kommenttia

 1. No ei oo listaa valmiina, kun en edes tiennyt että hullut päivät on tulossa. Kiitos vinkistä! Taisi käydä niin, että Stockalla oli mun tiedoissa vanha sähköpostiosoite eikä sitä pystynyt vaihtamaan, pystyi ainoastaan poistamaan itsensä mainosjakelusta. Joten Stocka lakkasi sitten tietenkin lähettämästä mulle kaupallisia tiedotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mä kyttäsin tuolla Hullujen Päivien facebook-sivuilla, ja siitä ainoastaan tiesin että ovat tulossa, jostain syystä minullekaan ei tule mitään kaupallisia tiedotteita (enää) :P Samassa veneessä ollaan!

   Poista
 2. Mulle hullarit on jotenkin hämmentävä käsite. Siis periaatteessa samaan kastiin menee kuin 3+1 -päivää, mutta kun ei täällä keskisessä Suomessa koskaan ole Stockmannia ollut enkä paikkakunnalla ole asunut jossa sellainen olisi, on se jäänyt vähän kaukaiseksi. Joka vuosi kuvaston katson, mutta harvemmin tulee mitään ostettua. Joululahjoja tosin voisi rueta jo kärkkymään ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun ei ole Stockmannia, eikä jaksa lähteä varta vastenkaan ihmisvilinään satojen kilsojen päähän. Itse eniten kytin aina jotain muutamia huonekaluja, niitä kun ei ole esim 3+1:ssä luonnollisestikaan myynnissä... Mutta niitä jos tilaan niin sitten verkkokaupan kautta. Menevät vaan niin pirullisen äkkiä, melkein aina on loppuunmyytyä :/

   Poista

Kiitos kommentista! :)