Viherkasvit metallireunaisiin lasikehyksiin ja arvontamuistutus

maanantai 3. lokakuuta 2016

Sisältää Affiliate-linkkejä.

Ostin taannoin tuttuun tapaani viherkasvien oksia maljakkoon, älkää kysykö mitä,  jotain saniaistyyppisiä, ja silloin juolahti mieleen kuivattaa muutama niistä vanhanaikaisen lehtipressin alla nätin litteiksi; eli siis ihan sanomalehtien välissä, ja päälle mahdollisimman painavat kirjat litistämään kasvit. Yhdessä vaiheessa jo unohdin ne sinne lehtien väliin (i know...), mutta onneksi muistui taas mieleen, kun bongasin nämä ihanat Lagerhausin metallireunaiset lasikehykset. Olenkin tämän tyylisistä haaveillut jo pidempään, ja nyt oli pakko tilata, kun littanat viherkasvit ikäänkuin vaativat tällaiset ;) Kehyksiä on saatavilla kahta kokoa; isompi kehys (25*34cm) sekä pienempi kehys (14,5*19cm), joita tilasin kumpaakin yhdet kappaleet.

Pientä mallaamista ja siistimistä piti tehdä oksien kanssa, mutta nyt ne koristavat lasien välissä kehyksiä aika nätisti. Lasi aukesi kätevästi yläreunassa olevasta väkäsestä alareunan pikkusaranoiden pitäessä laseja kuitenkin kiinni toisissaan, joten oli helppoa heittää nuo litistetyt kasvit väliin. Nyt on taas yksi askel eteenpäin kohti vihreämpää lookkia kotona ;) Täytyy vielä valikoida ripustuspaikka huolella.

Ja hei, muistakaahan osallistua Teemu Järven ihanien eläinteemaisten korttien arvontaan, osallistumisaikaa on vielä huomiselle tiistaille 4.10 klo 12 asti!// Loving these glass frames with metal edges by Lagerhaus! I added few sprigs of green plants between the glasses and voilà! //

6 kommenttia

 1. Nyt on hienot! Haluun kans noita kehyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ei muuta kun ostat vaan samanlaiset, justhan me netottiin hyvin lauantaina ;)

   Poista
 2. Ihan mahtava idea! Melkein tekisi mieli varastaa tää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no meikäkin on varastanut tämän selkeästi noista Lagerhausin tuotekuvista, kun niissäkin on viheroksat kehysten sisällä :)) Vaikka siis ennen niiden ostoa jo laitoin oksat litistymään ;)

   Poista
 3. Kauniit kehykset, kukat sopivat hyvin niihin.tai oikeammin kukkien lehdet :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehykset ovat kyllä ihanat, ja kukkien lehdet :)) Kukkiakin kyllä voisi litistellä ja laittaa tuonne kehyksiin!

   Poista

Kiitos kommentista! :)