Bloggers' Inspiration Day 2017

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Heipä hei! Eilinen päivä pyörähti mukavasti hyvässä seurassa, kun suuntasimme Hannamaria-blogin Hannan ja Littlebigthings-blogin Tiian kanssa kohti Suvilahden Kattilahallia, tämän kevään Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan. Matkan varrella satoi vettä, räntää ja varmaan luntakin -- mikä ihmeen huhtikuu tämä oikein on?!

Oli kyllä oikein mukavan rento päivä, ja paikan päällä kiertelimmekin rauhassa tutustuen päivän tarjontaan ja bongasimme tuttuja. Tulomatkalla saimme vielä Visions-blogin Ninnin kyytiin mukaan. Kiitos teille leidit matkaseurasta!

Tässä pieniä tunnelmakuvia päivältä :)


 

Saatiin muuten muutamia tosi kivoja juttuja tuliaisiksi, mutta tämä Olympuksen Necklace strap oli ihan loistava, olen meinannut ostaa tuon kaulahihnan kauan jo kameraani! <3


//Some pictures from Bloggers' Inspiration Day 2017, it was such a fun trip!//

4 kommenttia

 1. Mukava päivä varmasti ollut. Ihana nähdä muita bloggaajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva päivä, erityisen hauskaa oli viettää se bloggaajakollegoiden kanssa :) Sai nauraa ja höpötellä taas ihan kunnolla!

   Poista
 2. Voiii, mä en tiennyt, et olit siellä! Ois ollut kiva nähdä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tulla juttelemaan kun bongasin sinut, mutta olin silloin jonottamassa Vilan pisteellä ja se jonotus kesti ikuisuuden :D Sitten hukkasinkin teikäläisen :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)