Olohuoneen daybed | löhöilylle oma tila

perjantai 13. lokakuuta 2017

Tällä viikolla jo postailin uudesta olohuoneen järjestyksestä, kun siirsin meidän lepakkotuolit takan eteen pieneksi istuskeluryhmäksi. Lupailin laittaa jatkopostausta olohuoneen muista nurkista, ja tässäpä siis muutamia räpsyjä löhönurkkauksesta.

Nyt kun tuolit tosiaan ovat takan lähellä, ikkunoiden lähelle jäi mukava oma alueensa meidän Skovshoved Møbelfabrikin OGK-daybedille. Onhan se tässä ollut ennenkin, mutta nyt ehkä vielä korostuneemmin huoneessa on muutama oma alue; istuskelu- ja seurustelualue takan edessä, jossa on mukava hengailla vaikka viinilasin kanssa ja katsella takkatulen loimuja, sekä sitten tämä löhöalue, jossa voi relata viltin alla ja selailla viimeisimpiä sisustuslehtiä. Tykkään tällaisesta tila tilassa -ajattelusta, joka on loppujen lopuksi helppo toteuttaa asettelemalla huonekaluja hieman totutusta poikkeavalla tavalla.

Isojen ikkunoiden eteen jäikin yllättävän paljon tilaa, joten siirsin sohvapöydän siihen. Nyt saa avokadokin kaikki ne valonrippeet, mitä syksy vielä tarjoaa :)

Kivaa perjantaita (vaikka onkin 13. päivä) xxx//After moving some furniture at our livingroom, I managed to create this relaxation corner in which the beautiful daybed is in the spotlight. So nice to lay there and read the latest interior design magazines! //

2 kommenttia

  1. Wautsi! Jos meillä olisi tilaa hankkia daybed niin ottaisin sellaisen meille heti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)