Black Friday vinkit!

torstai 23. marraskuuta 2017

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Mites täällä, oletteko kärppänä lähdössä Black Friday -ostoksille? Itse olen todella laiska loppujen lopuksi alennusten perään, eikä tässä oikeastaan ole mielessäkään mitään erityistä osteltavaa, mutta toisaalta nyt olisi kyllä hyvä sauma tehdä hankintoja halvemmalla :) Keräilin tähän TOP 13 suosikkikauppoja teille, joissa löytyy kivoja jutskia Black Friday kampanjasta, kai se on itsekin vielä huvikseen pläräiltävä tarjontaa! :D. . . . . .

 

1. Ellos

 2. Finlayson

3. Finnish Design Shop

4. Granit

5. Hemtex

6. Iittala Store

7. Jotex

 

8. Lagerhaus

9. Marimekko

10. Plantagen

11. Room21

12. Royal Design

13. Scandinavian Design Center


4 kommenttia

 1. Hoho, kerkesin jo aamutuimaan pyörähtää keskustan Cubuksella ostamassa -40% alen kanssa jouluneuleen itelleni :D Aion nyt loppupäivän visusti pysytellä poissa eri nettikaupoista, sillä mitää en tarvitse ja joululahjatkin on jo hommattu!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Hanna! Toimit esimerkkinä kaikille meille :D Ja hitto se Cubus just jäi tsekkaamatta multa.... Mäkin vältyin itseasiassa impulssiostoksilta (so far), harvinaista!

   Poista
 2. Höö, mä en meinannut noteerata koko asiaa ollenkaan enkä ostaa mitään mutta ai että Finlaysonilla ja Lagerhausilla on tarjouksia...hmmm....hmmm... :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)