Blogin vuosipäivä ja Kommentti on kiva-kampanja

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Aloitin kirjoittamaan tätä blogia tasan kolme vuotta sitten, apua miten aika kuluu! Tämä postaus mukaan lukien olen yhteensä naputellut 672 blogipostausta, ja suuri osa teksteistä onkin syntynyt alla näkyvässä työhuoneessa.

Yksilöityjä kävijöitä blogissa on ollut seuraavasti

- vuonna 2015: 30.929
- vuonna 2016: 131.382
- vuonna 2017: 265.719

Olen erittäin otettu, että kävijämäärä on näinkin kivasti kasvanut vuosien myötä.  Myös blogin sosiaalisen median kanavat ovat saaneet todella mukavasti seuraajia, kiitos siitä!

Näin juhlapäivän kunniaksi haluaisin lisäillä Littlebigthings- blogista löytämäni Kommentti on kiva! -kampanjan myös oman blogini puolelle ja haastaa kaikki lukijat jättämään puumerkkinsä kommentteihin -- minä vastavuoroisesti lupaan tsempata seuraamieni blogien kommentoinnissa!


Kommentti on kiva! -kampanja

Lasketaan yhdessä kommentoinnin kynnystä, eikä vaadita itseltämme tässäkin asiassa liikoja. Aivot narikkaan ja antaa mennä vaan, näpyttele heti menemään joku kiva kommentti! Se ei vie kauan aikaa, parhaimmillaan vain muutaman hassun sekunnin! Eikä se sen vaikeampaa ole kännykälläkään ;) Vaikka olemme kuinka kiireisiä, eikö tämä ole kuitenkin aika nopea tapa tuottaa hyvää mieltä? Olkoot tämä nyt haaste tai vaikka tunnustus, sääntöjä ei ole. Voit haastaa mukaan itsesi, lukijasi, bloggaajakollegasi, kaverisi tai vaikka kokonaisen yhteisön. Voit keksiä miten itse kommentoisit enemmän tai miksi kommentointi on vähentynyt. Voit kiittää blogin pitkäaikaista lukijaa, joka usein jättää jäljen itsestään tai voit haastaa hiljaiset lukijat huikkaamaan jotain. Sinä päätät, miten haluat hyvää mieltä jakaa. Sitten vaan näppis laulamaan! Kommentti on aina kiva, kokeiles vaikka! :)12 kommenttia

 1. Onnea 3-vuotiaalle! Ja kiva kun läksit mukaan kampanjaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja piti kyllä lähteä mukaan, kun kommenttien jättäminen on oikeasti niin mukavaa, ja niiden saaminen :D Osittain se on ollut bloggaamisenkin yksi kivoin juttu!

   Poista
 2. Ihana oot!! Ehdottomasti luen tänäkin vuona ihania juttuja ja vinkkejä😊

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja vaiherikasta alkavaa vuotta sinulle 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne hyvää alkanutta vuotta! Ja kiitos kommentista!

   Poista
 4. Onnea 3 -vuotiaalle!

  Tiian innoittama olen myös mukana kampanjassa. Mukavaa alkanutta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia onkin saanut hyvin meitä tähän mukaan, jes! Kiitos onnitteluista, ja mukavaa alkuvuotta sinullekin :)

   Poista
 5. Tämä olikin mukava haaste. Mukana!

  Ja, oikein paljon onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 6. Kyllä! Kaikki mikä lisää bloggaamisen yhteisöllisyyttä otetaan ilolla vastaan ja osallistutaan. Melkoiset kävijäluvut on Valkoinen vuori saavuttanut vaan enpä kyllä yhtään ihmettele, täällä on mukava vierailla inspiroitumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, yhteisöllisyyttä ei ole koskaan liikaa ja bloggaamisessa se on yksi kantava voima! Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)