Kynttilöistä tunnettu Finnmari yllättää

perjantai 23. helmikuuta 2018

Pidennetty viikonloppu, tiistaina vasta töihin! Heräsin poikkeuksellisesti jo kukonlaulun aikaan, niinkuin olettaa saattaa näin vapaapäivänä, joten olen tässä jo kerennyt siivoamaan ja järkkäilemään opintoihin liittyviä matskuja.

Opintokansio irtopapereineen on parkkeerannut sängyn viereen kätevään säilytyskoppaan, jonka itseasiassa löysin joululahjaksi, mutta ihastuin siihen niin että hain samanlaisen itsellekin :D Kori on kuin tehty näiden materiaalien säilytykseen, koska se on kooltaan juuri ideaali, materiaaliltaan ja malliltaan hyvin kaunis, ja käytettävyydeltään erinomainen. Koppa on helppo napata mukaan jos tästä siirtyy vaikkapa kotitoimiston pöydän ääreen.



Äkkiä voisi luulla, että tämä tummanharmaa, pelkistetty huopakori puukahvoineen olisi House Doctorilta, tai jopa Iittalalta. Kori on kuitenkin  Finnmarilta. joka on pääasiassa kynttilöistään ja maalaisromanttisesta tyylistään tunnettu brändi. Nyt pääsi kyllä Finnmari yllättämään ja heti pitikin googlailla heidän kevätkuvastoaan :) Muun muassa torkkupeitot, tyynyt, matot ja huonetuoksut ovat selvästikin tsekkaamisen arvoisia!

Kuvat: Finnmari Kevät 2018

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)