Tulostettava kalenteri 2019

maanantai 3. joulukuuta 2018

Joulukuussa voikin jo todeta, että jälleen alkaa vuosi vetelemään viimeisiään. Etenkin silloin sen huomaa konkreettisesti, kun kalenterin aukeamat loppuvat :D Viikonloppuna olikin jo tarvetta ensi vuoden kalenterille, joten senpä vuoksi tekaisinkin sellaisen itse -- perinteitä kunnioittaen ;) Tässäpä tulostettava versio teillekin, jos on tarvetta! Hyvää alkanutta viikkoa!

Tulostettava kalenteri (pdf)


5 kommenttia

 1. Mahtavaa, tämä menee heti sisällöntuotantokalenteriksi! Kiitos! :) Ihana muuten kun olet jatkanut tätä perinnettä useamman vuoden ajan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ihana jos tästä perinteestä on jollekin iloa! :D

   Poista
 2. Hei, Onko sinulta tulossa vuodelle 2020 tulostettavaa kalenteria? Vuoden 2019 kalenterista on ollut paljon iloa työhön liittyen :)
  -ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että kalenterista on ollut iloa! On tulossa jälleen uusi kalenteri tässä lähiaikoina, hieman erilainen jälleen mutta on kuitenkin :)

   Poista
 3. Jäin kaipaamaan vuoden 2019 mallista isompi ruudullista kalenteria. Olen jakanut ruudut oman perheen 6 hlön menot siihen. Normaaleissa kalentereissa ei riitä ruututila. Oletko kenties tekemässä vielä kyseistä mallia ensi vuodelle?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)