Impulssiostajan löytö: Eläinkunta-postikortit

sunnuntai 3. helmikuuta 2019Olen niin impulssiostaja kuin olla ja voi. Monesti kaupassa osuu silmiin joku juttu, mikä on vain pakko ostaa jos se on säväyttänyt jotenkin juuri sillä hetkellä. Halvempien juttujen suhteen se onkin ihan fine, mutta joskus sama on kyllä kosahtanut myös vähän överihintaistenkin kanssa... :D Eikä sillä, yritän pääsääntöisesti olla tuhlaamatta turhaan ja koitan taistella kulutuskulttuuria vastaan.

Mutta jälleen kerran hairahduin sekunnin murto-osassa, tällä kertaa Suomalaisen Kirjakaupan kassalla. Siinä nämä töröttivät, kivaan laatikkoon pakatut Eläinmuseon Eläinkunta-postikortit tiskillä, ja hetihän ne lähtivät kauppakassiin mukaan. Kortit perustuvat Eläinten sukupuu -kirjaan, ja sisältävät kauniita piirroskuvia eri eläinlajeista 50 kortin verran. Näistä jo pari meni heti tyttären seinälle, ja yksi lähti ystävän lahjapussukkaan. Korteista on varmasti iloa niin lapselle kuin itselle, ja samalla voi oppia lisää eläimistä -- vaikka että miltä näyttää Ruusukakadu, nätti papukaija Australiasta. ;)


4 kommenttia

 1. OI, miten ihastuttavia postikortteja oletkaan löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin söpöjä! :D Välissä tosin on myös käärmeistä ja kaloista kuvia *puistatus* mutta kaikki tuollaiset kirahvit ja muut ovat ihania!

   Poista
 2. Onpa söpöjä! Mulla on kans tapana impulssiostaa postikortteja, mistä seuraa se ongelma, että mulla on yksi laatikko täynnä niitä,koska seinille ei mahdu enää mitään lisäkuvia, mulla ei oo tapana niitä lähetellä ja harvoin mua kutsutaan mihinkään kylään tai juhliin, että voisin viedä postikortin tuliaisiksi. Pitäisi kai yrittää lopettaa korttien ostelu mutku... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin osaan samaistua tähän :D :D :D Mutta kun postikortteja on kuitenkin helppo ostaa, ne on halpoja ja pieniä, tarpeellisia (no on joskus!) ja niitä löytyy joka kaupasta, kaikenlaisia ihania :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)