Jäähotelli Lapissa kaikille Game of Thrones-faneille

keskiviikko 20. helmikuuta 2019


Uppoaako teihin Game of Thrones? Vielä muutama kuukausi aikaa! Sitä odotellessa, pakko vihdoinkin jakaa kuvia teemaan liittyen ;)Kittilässä sijaitseva Lapland Hotels SnowVillage on nyt toista vuotta peräkkäin toteuttanut HBO:n kanssa yhteistyössä upean Game of Throne-teemaisen jäähotellin. Me kävimme ihastelemassa sitä viime vuonna, ja oli kyllä aivan jäätävän magee!! Erikoinen, upea kohde, jossa ehtii vierailemaan huhtikuulle asti. Tekisi mieli itsekin käydä uudelleen, sillä vaikka konsepti on sama, on tänä vuonna hieman erilaisia veistoksia.

Kyseessä on siis jäästä ja lumesta rakennettu hotelli, jonne voi myös rohkeimmat jäädä yöksi. Hotellista löytyy jääravintola ja jääbaari, lumisviittejä sekä ainutlaatuisia jääveistoksia. Lisäksi hotellissa on myös jääkappeli, joka olisikin aikamoinen paikka mennä naimisiin :) Kehitysehdotuksena hotellille; kappelin perällä voisi olla Jon Snow -jääpatsas, jota kohden voisi kävellä häämarssin tahdissa :D hah :D
Koko rakennelmaan on mennyt 20 miljoonaa kiloa lunta ja 350 000 kiloa jäätä!4 kommenttia

 1. Hyviä kuvia olen onnistunut ottamaan linnasta. Kävimme ihastelemassa linnaa tällä viikolla, ja paikanpäällä oli muutama muukin ihminen joten kuvaaminen oli entistä haastavampaa.
  Mutta, mahtava nähtävyys ja todella taidokkaasti toteutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi te olette käyneet tänä vuonna! Vitsit kun haluaisin itsekin taas mennä, tuo viime vuoden reissu sai kyllä pysyvät vaikutuksen aikaiseksi :)

   Poista
 2. Tänä vuonna hotelli on aika lailla pelkistetympi kuin viime vuonna oli. Jos joku menee viimevuotisten kuvien perässä hotelliin tänä vuonna, saattaa hiukan pettyä.

  Olin tammikuun lopulla vierailulla, ja sain tänään postauksen ulos. Etenkin noita yksityiskohtaisia jääveistoksia on vähemmän, mutta näin ensikertalaiselle kokemus oli silti käymisen arvoinen. Jos sallit, jätän linkin tähän :) https://johannasuomela.com/2019/02/23/lainion-snow-village-lumihotelli-valloittaa-myos-game-of-thrones-ummikon/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva kuulla ajatuksia tämän vuoden versiosta, ja ilman muuta käy että jätät linkin, pitääkin heti mennä katsomaan! Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)