Kaksi sisustuslahjaa itselle

lauantai 4. tammikuuta 2020


Joka joulu ostan itselleni jonkun pitkään haaveilemani sisustusesineen ikäänkuin joululahjaksi. Tai oikeastaan kaksi, kun meikäläisellä sattuu myös synttärit heti tähän vuodenvaihteeseen, niin sen varjolla voi tuhlata vähän enemmän ;) Yleensä tilaan nämä Black Fridayn alennusmyynneistä, niin saan ne mukavasti joulupyhiin mennessä.

Tällä kertaa päätin ostaa vihdoin Miikon iki-ihanan Väre-tyynyn ja klassikoksi muodostuneen Marimekon Urna-vaasin.

Miikon Väre-tyynyn valitsin konjakinruskeassa sävyssä, joka miellytti silmää eniten. Toinen puoli tyynystä on pehmeää nahkaa, ja toinen lämmintä villaa -- on siis laadukkaista ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu. On myös äärimmäisen hyvä ihan rehelliseen lötköttelyyn sen sisällä löytyvän höyhentäytteen ansiosta :) Tiesittekö muuten, että Väre sai palkinnon italialaisessa muotoilukilpailussa jo nelisen vuotta sitten :)

Marimekon Urna-vaasia olen mieluillut pitkään vihreän sävyssä, mutta osittain sattuman takia meille tulikin harmaa, ja olen kyllä ollut tähän väriin tyytyväinen. Vaasi on iso ja näyttävä -- halkaisijaltaan jopa 30cm, mikä itseasiassa tekee siitä varsinaisen katseenvangitsijan jopa ilman kukkiakin :) Muotokieleltään hyvin selkeä ja yksinkertainen lasiesine sopii skandinaaviseen tyyliin, ja siksipä näitä näkeekin nykyään monen kodissa, etenkin jos seuraa sisustusaiheisia instagram-tilejä ja blogeja.

Vaikka nämä normaalihintaisena ovat aika kalliita, yhteensä reilut 350 euroa, niin sain nämä alennusmyyntien ansiosta vähän yli 200 euroon. Kiva säästö siis. Ja vaikka en tunnusta olevani materialisti, niin kyllä näillä on kiva aloittaa silti tämä vuosi -- sain kivat yksityiskohdat kotiin :D
2 kommenttia

 1. Vau! Ihanat hankinnat 😍

  -Sasa Villa blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ovat kyllä olleet listalla pidempään, joten kiva vihdoin nauttia näistä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)