Koululaiselle kätevä säilytyskokonaisuus huoneeseen

sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Kasasimme tänään meidän koululaiselle uuden säilytyskokonaisuuden, johon mahtuu kätevästi vaikka mitä tavaraa. Tämä tulikin tarpeeseen, sillä tavararöykkiöt veivät tilaa typykän koulupöydältä. Ja kyllä tästä ihan nätti tulikin, äiti ja tytär tykkäävät :)

IVAR- kaappi ja -hylly ovat  molemmat Ikean klassikkoja, jotka on lanseerattu jo yli 50 vuotta sitten.  Jostain syystä tuo männyn sävy on alkanut taas näyttämään tosi hyvälle ja trendikkäälle, vaikka pitkään se tuntui kovin ysärille :) Kokonaisuuteen tuli mukana myös kolme laukkukoukkua, mäntytaso sekä kaksi IVAR-laatikkoa, joissa on hauskat "katkoviivat" reunoissa. Ne ovat siis ihan reikiä, mutta tykkään tuollaisista yksityiskohdista!

Eri sarjaan kuuluva SKÅDIS -säilytystaulu täydentää kokonaisuuden. Ensin ajattelimme kiinnittää sen eri seinälle, mutta jotenkin sen paikka kuitenkin tuntui kuuluvan tuohon lipaston yläpuolelle. Kuvissa taulu nojaa muuten vielä seinään, mutta äsken ruuvasimme sen kiinni. Säilytystaulupakettiin kuului kaikenlaisia pidikkeitä -- niin pikkutasoa, klipsejä, koukkuja, lehtitelinettä kuin kuminauhojakin. 

Täytyy kyllä todeta, että Ikea osaa asiansa, sillä tähänkin settiin mahtuu niin paljon toiminnallisuuksia, se on monipuolinen, selkeälinjainen ja kaunis. Kaiken lisäksi aika halpa :D

Täytyy vielä jossain vaiheessa laittaa parempia kuvia, kun kaikki tavarat asettuu paikalleen.

Mutta hei, hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikkoa!!
4 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä ja kummasti tuota tavaraa vaan ilmestyy aina vaan lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sanos muuta, on ties mitä kamaa pöydät ja kaapit täynnä :D Pitäisi joka viikko pitää joku mini-inventaari että saisi turhaa pois. :D

   Poista
 2. En löytänyt tätä Ikean sivulta tällaisena. Onko siis itse rakenneltu kokonaisuus? On nimittäin tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä itseasiassa oli valmis kokonaisuus Ikean sivuilla, eli en voi ottaa kunniaa :D Mutta kiitos, ollaan kyllä tykätty!

   https://www.ikea.com/fi/fi/p/ivar-hyllykokonaisuus-maenty-valkoinen-s59248202/

   Poista

Kiitos kommentista! :)