Syksykuulumisia

sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Heippa! Ajattelin tässä vain kertoilla yleisiä kuulumisia näin sunnuntain kunniaksi :) Täällä ollaan miehen kanssa kaksin kotona, kun tytär jäi serkulleen yökylään. Ollaan vähän lisäilty kylppäriin ja kaapistoihin hyllyköitä - tai mies on ohjeistanut, minä yrittänyt tehdä :D Hän on toipilaana leikkauksen jäljiltä ja toinen käsi on pois pelistä nyt joitain viikkoja.


Syksy on kyllä tullut kuin varkain, etenkin kun taas olen tehnyt pääasiassa etätöitä kotona. Nyt kun tulee muutenkin käytyä tosi harvoin missään, niin sitä oikein yllättyy kuinka syksyiseltä näyttää, kun lähtee pihaa kauemmas. 


Mä kyllä tykkään syksystä, jotenkin siinä on samanlainen vire kuin mun yleisessä mielialassa :D Sellainen hieman melankolinen, mutta kaunis, vähän tummemmat sävyt mutta silti pirtsakan raikas hih :) On vaan niin mukava olla kotona takan lämmössä ja kuunnella ulkona ropisevaa sadekuuroa, jota värittää vesipisaroiden mukana lehtelevät värikkäät puunlehdet. Saa ihan rehellisesti kotoilla ja nautiskella olosta täällä!


Kivaa sunnuntaita kaikille! Mä menen nyt keittämään päiväkahvit ja sen jälkeen otan päiväunet :DLähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)