Tyttöjen kesäjuhlat takapihan terassilla

sunnuntai 13. kesäkuuta 2021Jopas näistäkin on jo vierähtänyt aikaa, eli meidän tokaluokkalaisen ja hänen ystävänsä koulunpäättäjäisjuhlista! Lupasin tehdä tytöille pienen herkkupöydän takapihan terassille, ja samalla kuunneltiin heidän toiveiden mukaan tehtyä Spotify-listaa, höpsöteltiin, tanssittiin, ja nautiskeltiin auringosta. 


Tässä vähän päivän reseptiikkaa :D


  • Pöytänä toimi oma väliaikainen diy-työpöytäni (siitä enemmän postauksessa Toinen kotityöpiste), jonka päälle heitin äidiltä aikanaan saadun, virkatun päiväpeiton :D Tuoleja kaahin tytön huoneesta, ja kasasin myös muutamat vesihyasinttirahit päällekkäin.
  • Kukkia käytiin keräämässä tytön kanssa edellisenä iltana lähimetsästä, ja niitä aseteltiin pieniin lasipulloihin pitkin pöytää. Lisäksi ostin sävyihin sopivan kukkakimpun Aaltomaljakkoon.
  • Herkkupöytä koostui isosta vadista Pirkan kerma- ja suolakinuskituulihattuja, joiden sekaan heittelin mansikoita. Lisäksi tarjolla oli tuoreita vadelmia ja mustikoita, ja kulhollinen Estrellan chedddarin makuisia linssisnackseja ja  Taffelin Sourcreme & sweet chili linssisipsejä.
  • Rekvisiitaksi tilasin Pilailu-Puodista (joo-o!) kookosmukit, sekä Paratiisi-lautaset, -lautasliinat ja -coctailpäivävarjot.

<3


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)