Suosikkeja Naantalin Asuntomessuilta

maanantai 25. heinäkuuta 2022

Jälleen kerran sain mahdollisuuden tutustua Asuntomessuihin jo lehdistöpäivänä. Olenkin jo IG:n puolella jakanut suosikkikohteeni kuvia, mutta tässä vielä kollaasi kohteista ja niiden yksityiskohdista, joita erityisesti ihastelin. Ihan kaikkia kohteita ei tällä listalla ole, mutta ilman muuta käymisen arvoisia olivat ihan jokainen.


Joko sä olet käynyt Asuntomessuilla? :)


Kohde 3. Honka Haiku

Japanilaista tunnelmaa täynnä oleva asunto, jossa oleva kylpyhuone ammeella on unelma! Kelpais mullekin.






Kohde 4. Kannustalon Auma

Tässä kohteessa oli todella tyylikäs yleisilme. Upea työhuone ja katseen kiinnittävä taulu ruokailuryhmmän takana!




Kohde 10. Villa Aalto

DIY-ideat tässä kohteessa olivat ihania :) Tykkäsin erityisesti liukukiskoilla olevasta rimaseinästä, makuuhuoneen seinän rimapaneloinnista, ja hauskasti asetellusta puoliympyrästä peilistä sekä wc:n kekseliäästä laatoituksesta.






Kohde 11. Kastelli Kultaranta

Tämä oli niin kaunis kohde luonnonläheisine sävyineen! Rakastuin erityisesti sohvaan, haluaisin sellaisen itselleni <3 Ja samalla ihastelin Balmuirin tuotteilla stailattua makuuhuonetta ja wc:ssä seinään upotettua hanaa.







Kohde 13. Villa Pinta


Tästä tosiaan jo jaoin instagramin puolella kuvia, sillä kohteen rouheat pinnat veivät sydämeni. Myös rappuset olivat upeat. Industriaalinen fiilis selvästi vetoaa muhun :)







Kohde 19. Torppa Rauhala


Tässä asunnossa ehdottomasti upeinta oli mustikansininen keittiö!



Kohde 21. Lounatuulen torppa


Tässäkin kohteessa keittiö oli jotenkin tosi kiva, tykkäsin :) Mielenkiintoisena yksityiskohtana bongasin vähän erilaisen kylpyhuoneen lattiaviemärin, hauska idea tuo puuritilä.



Kohde 22. Casa los Pinos


Oranssinpunainen tehosteväri... ihanan erilainen!




Kohde 23. Rauhalanrinne


Yhdistetty kodinhoitohuone ja walk-in vaatehuone olisi aika kova. Jotenkin on tottunut sellaisiin pitkulaisiin kodinhoitohuoneisiin, joten näin tilava ratkaisu ilahdutti. Samalla lastenhuoneen söpö tapetti ja makuuhuoneen kokolattiamatto kiinnitti huomion.




Kohde 24. Palokärki


Kaikki, jotka tuntee meikäläisen, tajuaa heti mikä juttu tässä kohteessa oli minun mieleen <3 <3




Kohde 28. Naantalin Aurinkorinne


Tämä asunto kannattaa käydä katsomassa! Olohuoneen ja keittiön avonainen tila itsessään oli ihan täydellinen, tykkäsin erityisesti keittiössä olevaa vinokattoa ja yläikkunoita - ihana idea! Terassi sellaisenaan, porealtaineen ja tuolla maisemalla... Aiai






Kohde 29. Neulanen


Erityisesti tässä kohteessa kiinnitin huomiota keittiöön ja siellä olevaan rimakattoon, joka oli laskettu alemmas. Myös Woodion allas oli kiva!



Kohde 31. Lounakallio


Ehdoton katseenvangitsija tässä asunnossa oli upeasti toteutettu kylpyhuone ja todella iso sauna. Tykästyin myös makuuhuoneessa olevaan rimoitukseen sängyn takana.





Kohde 34. 1Koti Koskelo

Lopuksi vielä asunto, jonka vihreät sävyt ovat niin minun lempparit, etenkin tuo nojatuoli! <3








Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)