DIY: Toinen värikarttalastuista tehty taulu

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

idkuva
Heippa taas, aurinkoista päivää kaikki! Unohdin laittaa kuvia tästä toisesta värikarttalastuista tehdystä taulusta, jonka väsäilin tällä kertaa ilman tyttären apuja :) Jäljelle jääneet harmaat väripalaset muodostivat elefantin pään, ja taustalle on revitty pinkistä silkkipaperista tuollainen ympyrä antamaan hieman väriä. Taulu täräytettiin tyttären sängyn viereen, josta pikkuinen voi sitten ihailla äitinsä kädenjälkiä... :D Tosin, hänen mielestään taulussa on hevonen eikä norsu, hah :D :D Josko siis päätän tähän kriittiseen kommenttiin nämä värikarttataulujen teot :)

Ps. Tuo tytön huone on kyllä hankala valokuvauksen kannalta, sen verran on pimeä nurkka nimenomaan sängyn kohdalla. Ja taulujen lasi heijastaa aina kaiken maailman valot ja valokuvaajan hahmon, siksi pitää ottaa sivusta päin kuvaa.... *selityksen makua* ;)7 kommenttia

 1. Aivan ihana taulu! :) Ja ihana sänkynurkkaus muutenkin! Olen myös viime päivinä sisustellut tyttären "uninurkkausta" ja jotain kivaa se ehkä vielä kaipaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jessica! Itsellä on myös monesti sellainen tunne tytön huoneen kanssa, että jotain kivaa se vielä kaipaisi... sitten tulee osteltua kaikenlaista ja laiteltua sinne tänne, jonka jälkeen tulee tunne, että jotain pitää karsia. Jatkuvaa edestakaista sisustelua :D Mutta se on niin mukavaa, lastenhuoneissa on kiva keksiä ja kokeilla kaikkea hauskaa! :)

   Poista
 2. Aiva ihana koti ja blogi! 😍 Ihan mun makuun ihania musta-valkoisia juttuja, aahh mikä nautinto lukea tätä 😍😍😍
  Mistä tuo sun tytön huoneessa oleva teksti "live your dreams" on ostettu?
  Yt. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja!! :) Olipas ihana kommentti :X Tuo kirjainbanneri on ostettu Harjun Paperista, paketissa tulee paljon kirjaimia ja niistä voi muodostaa haluamiansa tekstejä :)

   Poista
 3. Kiitos Katja. Pitää laittaa tilaus kirjaimista heti huomenna. Ne on ihanat.
  Jään ehdottomasti lukemaan ja seurailemaan sun blogia :)
  Musta-valkoista uutta vuotta toivottelen Tanja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva, että jäät seurailemaan kuulumisiani! Tervetuloa :-f
   Ja samoin ihanaa (mustavalkoista) vuotta 2016!

   Poista

Kiitos kommentista! :)