Keittiön lempparit vinkkeineen + arvonnan voittaja

tiistai 20. lokakuuta 2015

Tässäpä teille parit kuvat keittiön lempparijutskista, sen lisäksi taannoisen arvonnan voittaja on selvillä, sen voi tsekata täältä!

Tässä siis yksi kohta, mihin on kasautunut kaikkea lemppareitani :) Tuo hellyyttävän pieni pata on muuten ihan oikea pata, jossa voi kokata! Mutta äärimmäisen hyvä säilytyspaikka valkosipulien kynsille, tai oikeastaan mille vaan mitä keksii! Uashmaman pussissa säilyy hyvin sipulit ja niitä tuleekin käytettä reilummin, kun ovat lähellä.

 
Käytetty hernekeittopurkki on taas aika magee paikka pesun ja etiketin poistamisen jälkeen yrttien säilyttämiseen. Pohjalle kannattaa kaataa kolmasosa pikkukiviä, jotta yrttejä kastellessa ylimääräinen vesi valuu pohjalle eikä jää lillumaan yrtin juuriin.


Tuolta maustepurkkien alta vilahtaa ihana House Doctorin marmorinen, jykevä leikkuualusta, joka on yksi minun lemppareistani! Siihen päälle on kätevä kasata mauste- ja yrttipurkit ja ruokaillessa nostaa koko alusta pöytään. Se on kaunis kuin mikä!Sitten, omg että tosiaan rättejäkin pitää mainostaa :D mutta nämä Chifonetin uudet värit ovat juuri minulle tehdyt -- eli valkoinen sekä mustavalkoinen. Olen jemmannut niitä useamman boksin kotiin, ja ovat kyllä hinta-laatu -suhteeltaan loistavat!


Näin joulua kohden pikkuhiljaa mennessä laitoin taas kanelitangot maustekaapin kätkön sijasta esille pikkuiseen lasipurkkiin. Ovat jo ulkonäöltään jotenkin niin jouluisia, mutta se tuoksu... ihanaa kun välillä avaa tuon purkin kannen <3 Sitten tuosta tulee välillä napattua kanelitanko vaikkapa lihapataan mukaan tuomaan hyvää makua, suosittelen testaamaan jos tykkää intialaishenkisestä ruuasta!
Näitä Musta 5101 -merkin tiskiainetta ja keittiösuihketta (niin ja tiskiharjoja) tuskin tarvitsee esitellä ja kehua erikseen, niin ovat olleet blogimaailmassa kovasti pinnalla! Meillä nämä aineet siirtyivät vanhan marmorisen juustolautasen päälle -- ennen olivat tuossa tiskialtaan reunalla, mutta siihen jäi aina ikävät jäljet heti, vaikka tippa tiskiainetta olisi tippunut. Tykkään kovasti tästä asettelusta. Viereisen kukkapurkin olen teipannut marmorikuvioisella DC-fixillä tuomaan samaa henkeä lisää. Purkki on itse asiassa ihan pahvinen tötterö, sisällä on sitten "oikea" ruukku.  Tiskiharjoja meillä on kaksi, toinen on aina se vanhempi (oikealla), jolla tiskaan ylilikaiset pannut ja padat, uudemmalla sitten semilikaiset :D Tällä ehkä saa pidennettyä käyttöikää. Harjat roikkuvat rennosti House Doctorin kätevääkin kätevämmässä korissa, jossa yläosa muistuttaa henkaria -- saa siis kivasti roikkumaan kuivauskaapin ritilästä.
2 kommenttia

Kiitos kommentista! :)