Neidille peili huoneeseen

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Nyt se on alkanut, Ms. Mini vaihtelee päällensä useita eri vaatekertoja, laittelee kaikki korut kaulaan roikkumaan, ja päätä kaunistaa parhaimmillaan kolme hiuspantaa samaan aikaan. Huulirasvaakin on nähty laitettavan pienestä maatuskatyttötuubista :D Ystävät rakkaat, tämä tarkoittaa sitä, että minun pikku vauvasta on tullut neiti! :D Ja pitäähän neidin huoneesta löytyä tietenkin peili, joten näin tuli olohuoneesta siirretylle isolle peilille paikka ja tarkoitus. Luonnollisesti koko pakka meni sekaisin yhden tavaran siirryttyä tytön huoneeseen, siispä huonetta "piti" järjestellä uudelleen hieman. (Tekosyy *hih*)

Kuten varmaan olen jokaisen lastenhuoneen postauksen yhteydessä maininnut, huone on aika pimeä, ja siksipä laitoinkin tämän peilin taktisesti ikkunan vierelle päivänvaloa heijastamaan. Aivan, kyllä minullakin välillä leikkaa ;) Peili tuntuu pysyvän aika tukevasti paikoillaan nyt, kun se on kiilattu seinän ja avohyllyn väliin.
 Aarnion Pony tuli vaihteenvuoksi huoneeseen hengailemaan, siinä selässä on mukava istuskella ja peilailla itseään :) Ikean pöytävalaisin jäi peilin eteen lattialle (on se tuolla, pinkin jakkaran takana...), mikä tuplaa valon määrää. Huoneen keskelle jääkin tytskän pöytä, jossa piirustusvälineet on hyvässä jemmassa Alessin mustassa Cargo boxissa. On muuten hyvä säilytyslaatikko!

Nämä iki-ihanat Schleichin elukat tulivat töröttämään avohyllylle, osa taas hyppäsi taulun kehyksen päälle :) Tuo oravataulu on Mooncaken Designin ihana printti, tykkään tosi paljon! 

Tässä alla muuten the huulirasva :DKoska avohylly siirtyi sen verran kauemmaksi sängystä, otettiin tytön kirjat pois sieltä ja laitettiin sängyn lähelle Ikean laatikoihin. Siitä on helpompi napata lempikirja, kun menee petiin lötköttämään. Paitsi että tällä hetkellä se on aina yksi ja sama kirja, Sofia Ensimmäinen ja lumotut juhlat :D Tuossa pöydän kulmalla muuten näkyy yksi yövaloista, tuo tuollainen ballerina -- "tyttövalo", niinkuin Ms. Mini sitä kutsuu.


Ps. Täällä on parhaillaan menossa halpiselukoiden maalausta pinkillä, kultaglitterillä kuorrutettuna ;)

2 kommenttia

 1. Ihanan tyttömäinen ja vähän rönsyileväkin huone! Aito huone, sanoisinko - joskus ne on niin askeettisen näköisiä, että tuumin mahtaako siellä oikeasti asua ketään. :D

  Hauska sattuma, minäkin tänään pyörittelin aivan samaa ponia ja peiliä kämpässä kun niiden olisi aika vaihtaa paikkaa ja peilin olomuotoa! Mietin sen maalaamista mattamustaksi, vaikka on tuo hopeakin tosi nätti....vaikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna, olipa kaunis kommentti -- aito huone -- tykkään!! <3 Se on itselläni ollut vähän sellainen opettelemisen paikka, että annan tytön huoneen olla juurikin rönsyilevä, koska itse olen tottunut pitämään muualla asunnossa aika pelkistettyä linjaa. Mutta lastenhuone saa ja pitää rönsytä! :)

   Aika jännä yhteensattuma tosiaan, kuulostaa muuten hyvältä tuo peilin maalaaminen mattamustaksi!! Vau! Nyt alkoi itselläkin kutkuttamaan ajatus :) Laitetaan korvan taakse!

   Poista

Kiitos kommentista! :)