Joululahjatoiveita ja -vinkkejä

maanantai 16. marraskuuta 2015

Nyt olisi varmasti hyvä hetki kirjoitella Joulupukille lahjatoiveita, ja itse tuossa katselin vähän sillä silmällä kaikkea mukavaa, mistä tykkäisin. Tokihan joulu on ihana ilman lahjojakin, jos sen saa viettää rakkaiden kanssa, hyvän ruuan parissa ilman kiireitä, takkatulen loimussa. Se on se tärkein. Mutta tässäpä kuitenkin eri hintaisia ideoita teillekin (että voitte ostaa ne minulle heheee)  :D ei vais vaan ihan vinkkinä, että mitä kivaa voisi harkita ostavansa jollekin läheiselle :)

Poimin näitä ensisijaisesti Scandinavian Design Centerin (ja pari Finnish Design Shopin) sivuilta, jossa näytti olevan hyvät alet menossa, mutta näitä merkkejä toki löytyy todella monesta verkkokaupasta ja hintahaitari varmasti on puoleen ja toiseen. Kannattaa siis googlailla ja etsiä itselle sopivat verkkokaupat, tai kivijalkakaupat jouluostoksia varten :) Tästä kuitenkin saatte vähän osviittaa!Joululahjatoiveita ja -vinkkejä

Joululahjatoiveita ja -vinkkejä

Joululahjatoiveita ja -vinkkejä
Mukavaa viikonalkua rakkaat!  <3

4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää sun toivelista! Tuo kattilasetti olisi itsellekin kätevä!

  Ps. Sain vihdoin vastattua sun liebster award -haasteeseen! :)
  http://avekatriina.blogspot.fi/2015/11/liebster-award-2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, on kyllä hyvässä alennuksessakin tuo setti!

   Ja nyt kyllä heti pitää mennä uteliaisuuttani tsekkaamaan sinun vastaukset! :)

   Poista
 2. On kyllä kivoja toiveita ja varmasti tulee tarpeeseen! Toi kattilasetti olisi aivan unelma, me tosin tarvittaisiin ennemminkin paistinpannuja - ei ole kuin korkeareunaisia ja ne ei kaikkiin aina sovellu!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulisi tarpeeseen, ainakin tuo sormus :D :D Mutta kattilat esimerkiksi meillä on ihan surkeita, ja osa ei käynyt enää kun vaihdettiin induktiolieteen. Itse kerkesin jo satsaamaan taannoisilla Kodin1:sen alepäivillä paistinpannuun, se on kerrankin hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)