Köysitikkaat ja voimistelurenkaat tytön huoneessa

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kaupallinen yhteistyö: Dinox Sport Oy

Nyt vihdoin pientä kuvapäivitystä tyttärelle ostamistamme 3v -lahjoista, jotka siis olivat köysitikkaat ja voimistelurenkaat :) Hän tykkää todella paljon kiipeillä, roikkua ja keinua, joten sen vuoksi etsiskeltiin jotain sitä tukevaa lahjaa. Onneksi löysin Hollolasta kotoisin olevan Dinoxin verkkokaupan, josta olisi itse asiassa löytynyt vaikka mitä kivaa -- käykäähän tsekkaamassa vaikka joululahjaideoita!


Köysitikkaat ovat monipuoliset, tällä hetkellä tytskä rakastaa keinua niillä, eli menee alimmalle puolalle istumaan ja keinuu :) Lisäksi hän kovasti taiteilee tuolta puolien väliköistä läpi, silloin meillä onkin alla patja, jos sattuu tippumaan. Kiipeäminen on yllättävän hankalaa köysitikkaiden alkaessa liikkumaan, ja itsekin oli pakko kokeilla sitä, niin ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä! Varmasti kehittää hyvin tasapainoa ja koordinaatiota. 
Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Voimistelurenkaat ovat taas minun suosikit ;) Niiden korkeutta on todella kätevä säätää, joten niissä mamma ja tytär voivat vuorotellen roikuskella :D Meille hommattiin aikuisten renkaat, vaikkakin kaupassa oli myös junior-malleja tarjolla. Hihnaa olisi ollut mustanakin, mutta luonnollisesti otin valkoisen ;) Renkaat tuntuvat todella jämäköiltä, ja ovathan nämä muutoinkin äärimmäisen hyvin tehdyt, 100% kotimaiset Avainlipputuotteet, joten kyllä niissä kelpaa ja uskaltaa heilua. :)

Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Köysitikkaat ja voimistelurenkaat

Koukut kiinnitimme tyttären huoneen kattoon, ja näillä samoilla koukuilla siis voi vuorotella joko köysitikkaita tai renkaita. Molemmat ovat erittäin hyvän ja varman oloiset välineet, ja vielä nätitkin ;) Ei siis välttämättä haittaa, jos ne roikkuvat katossa myös silloin kun niitä ei käytetä :)
Suosittelen!

2 kommenttia

 1. Todella kivat! Itsekkin haaveilen noista renkaista eskoiselle, mutta noi tikapuut lämmitti mieltä todella paljon! Täytyy alkaa oikesti suunnitelemaan kotiin paikka näille!

  P.s ihana huone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica! <3 Nuo köysitikkaat on selvästi meillä se ykkösjuttu tytölle, ehkä juuri siksi kun hän pääsee itse helposti keinumaan, roikkumaan ja kiipeilemään niissä ilman apua. Joten siitä näkökulmasta katsottuna melkein suosittelisin niitä! Mutta on nuo kaikki verkkokaupan kamppeet kyllä hauskoja ja lisäävät lapsen intoa liikkua kotosallakin :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)