Käpymäinen alku viikolle

maanantai 9. marraskuuta 2015

Käpy

Se olisi viikon alku jälleen. Sisustuksessakin megakäpy nostettiin pöydälle :D Osaako kukaan muuten sanoa, minkä puun kävyt on tällaisia jättimäisiä? Näitä isoja käpyjä olen nähnyt viime aikoina monessa blogissa, ja nyt kun bongasin kultahileellä kuorrutetun kävyn kukkakaupassa, oli se pakko ottaa mukaan. Se on niin talvisen näköinen ja kynttilänvalossa se kimaltelee ihanasti <3

Pakko muuten sanoa erikoismaininta liittyen harmaaseen alustaan kynttilän alla -- se on ihanan kollegani tekemä, terkut vaan M sinulle <3 Tuo on ollut monessa käytössä, tykkään tosi paljon!

Käpy

Käpy

Käpy

4 kommenttia

 1. Olisko joku pihta, semmonen männyn näköinen, mutta pidemmät havut. Näkee paljon joskus 70-luvulla rakennettujen talojen pihoissa. Villi veikkaus. Mä oon raahannut varmaan puoli metsää kotiin erilaisten risujen ja käpyjen muodossa. Uutta elämää todennäköisesti viriää erilaisten pieneliöiden muodossa kohtapuoliin meidän nurkissa, kun kaikki örkit heräilee horroksesta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla Mari, itsellä ei ole mitään käsitystä :D Tuo on siis melkein 20 cm pitkä joten en ole ikinä livenä nähnyt täällä suunnalla.

   Meillä on ihan sama juttu, toin sammalta sisälle niin eiköhän parin päivän päästä ollut jo örkkejä liikkeellä :D Nyt ne sammalleet ovat meidän kylppärissä suihkutettuina karanteenissa, jospa ne uskaltaisi ottaa esille taas jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Mut mikäs tuo virkattu juttu on, onko se jossain esitelty? Käsityöläinen heti kaiken käsintehdyn bongaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pellavasydämen Mervi! Virkattu juttu on ihana tähden muotoinen pannunalusta /koriste, jonka sain kollegaltani olisikohan ollut toissajouluna piparkakkumuotin kera :) Sitä ei ole esitelty blogissa ennen, ja koska se ei ole minun tekemä, niin mitään ohjeita en osaisikaan sanoa. Mutta nätti se on että pidän sitä usein esillä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)