Sisustukseen istuvat, tyylikkäät saippua- ja rasvapurnukat

maanantai 25. tammikuuta 2016

Vinkki vitosena teille, ihastuin näihin mustavalkoisiin Compagnie de Provencen tuotteisiin ulkonäön perusteella ihan heti <3 Siis tokihan sisällön laatu on vähintään yhtä tärkeää, mutta tällaisia tyylikkäitä purkkeja vaan on niin harvassa, mitkä istuvat sisustukseen täydellisesti!

Ihan nyt dismissaamatta tosiaan purnukoiden sisältöjä, pitää vielä mainita pari seikkaa, jotka itselläni ainakin vaikuttavat ostopäätökseen. Eli Compagnie de Provencen käsivoiteet on valmistettu ilman parabeeneja ja silikonia eikä niitä ole testattu eläimillä. Samoin saippuat on valmistettu ilman väriaineita, eläinrasvoja ja parabeeneja. Peukut siis sisällölle(kin) ;)

Itse laitoin tänään tilaukseen mustan ja valkoisen nestesaippuan, kerron sitten myöhemmin kokemuksia :) Compagnie de Provencen tuotteita löytyy googlailemalla muutamista verkkokaupoista, mutta nimenomaan näitä mustia ja valkoisia purnukoita en löytänyt kuin parista paikasta -- itse bongasin ne edullisimmin Nordicfeel.fi:stä.

Tuoksut:
 • Black Tea. Tyylikäs ja hillitty teesävyinen tuoksu.
 • White Tea. Raikas ja puhdas valkoisen teen yhdistelmä.
 • Cotton Flower. Hellä yhdistelmä puuvillakukan ja valkoisen myskin sävyjä.

 Kuva: Compagnie de Provence Kuva: Compagnie de Provence


6 kommenttia

 1. Todella kauniit purkit. Olen joskus ihaillut näitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa näistä purkeista, jotenkin niin yksinkertaisen kauniita :)

   Poista
 2. Noita olen katsellut kun siskollani on niitä kotona, kauniita ovat! :) Itse olen ostanut Lagerhausista Tukholmasta vähän vastaavia, maksoivat vain kuutisen euroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! :) Onpa olleet edullisia Lagerhausilla, siellä onkin aina niin kivoja jutskia. Pitääkin käydä tsekkaamassa heidän verkkosivujaan taas pitkästä aikaa.

   Poista
 3. Ovat kauniita. Toiseen vessaan olenkin etsinyt just jotain vastaavaa. Itsekin bongasin kauniit Lagerhausin verkkokaupasta (tyhjänä tosin). Pitäisi vaan kerätä muutakin tavaraa ostoskoriin samaan tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa toinenkin Lagerhausin asiakas löytyy :D Nyt on ihan pakko käydä heidän verkkokaupassa :X

   Poista

Kiitos kommentista! :)