50 prossan alekoodi mattoon ja sohvapöydän tuunaus, vaihe I

perjantai 22. tammikuuta 2016

No nyt tätä upean isoa (200*290) ja muutenkin ihanaa Hartford -villamattoa saa vielä ekstra-alennuksella Ellokselta, eli sitä vain tulin vinkkaamaan kaikille teille kiinnostuneille! Hopihopi tilaamaan, koodilla 335410 -- ja huom. koodi on voimassa vain sunnuntaihin 24.1 asti! Mattohan on siis normaalihinnaltaan yli 400 euroa, niinkuin isot villamatot yleensä, mutta tuolla koodilla hintaa jää enää karvan verran päälle 140 euroa! Lopullinen hinta näkyy sitten kassalla, joten ei hätiä mitiä, kun syötät koodin -- kyllä se toimii kunhan klikkailet eteenpäin ;)

Aiemmasta mattopostauksesta löytyy lisää kuvia in action :) Olen kyllä tykännyt <3

Alla olevista, uudemmista kuvista näkyy minun sohvapöydän tuunauksesta ensimmäinen vaihe. Heitin Kartellin läpinäkyvän sohvapöydän päälle valkoisella petsaamani mäntylevyn, koska sohvapöytä sellaisenaan ei istunut enää tyyliin maton kanssa. Levyn alle laitoin pienet kumitassut,  jotta se pysyisi paikoillaan. Nyt tuo levy näyttää hassulta äkkiä katsottuna, ikäänkuin se leijuisi ilmassa  :D Siihen olisi tarkoitus vielä hommata ilmeisimmin mustan väriset metallijalat.... Kartell menisi sitten tytön huoneeseen.... Siitä lisää sitten, jos/kun homma etenee!


6 kommenttia

 1. Tulin taas ihailemaan olohuonekuviasi. Sohvapöydän tuunaus näyttää hyvältä, eikö ollenkaan hassulta minusta. Mustailla metallijaloilla varmaan vieläkin parempi. :)

  Ihanaa perjantaita!

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Ihana kun piipahdit. Mukavaa ja rentoa viikonloppua teillekin :X

   Poista
 2. Se on just näin. Jotain kun vaihtaa niin menee aina muutkin uusiksi.. ;) Loputon suo (tai kyllä joskus ihan kivakin). Mutta kivalta näyttää ja mattohan on ihan mahtava, hyvä kun pidit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kunnon noidankehä :P Mutta kiitos ihanainen, olen itsekin nyt happy että matto jäi. Tuli niin paljon kannustavia kommentteja, että ne poistivat loputkin epäluuloni :D

   Poista
 3. Ihania slennuksia on Elloksella, minäkin löysin kivat tuolinpäälliset halvalla :) Ihana tuo matto, sopii kauniiseen kotiin ❤️ Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä on ollut kivoja juttuja halvalla! Kiitos ja oikein hyvää viikonloppua teillekin! :X

   Poista

Kiitos kommentista! :)