Klongin Äng-maljakko, maineensa veroinen!

perjantai 8. tammikuuta 2016Sitä vaan tulin sanomaan, että ei tätä Eva Schildtin suunnittelemaa Äng-maljakkoa turhaan kehuta! Se on nätti kuin koru! Eilen vihdoin hain sen postista, jossa se oli odotellut jo muutamia päiviä <3 Ihana!! Saan nyt samalla tätä minun messinkipakkomiellettä helpotettua hah :D Tiesitkö muuten, että äng on suomeksi niitty -- sillä viitataan tapaan, jolla kukat asettuvat maljakkoon. :) 

Löytyykö täältä muita faneja? ;) Maljakko on muuten aivan upea lahjaidea, jos lähiaikoina tuttavapiirissä on esimerkiksi valmistujaisia tai häitä tiedossa!

Rapsakkaa pakkasviikonloppua kaikille! <3

4 kommenttia

 1. Ikinä kuullutkaan... Nyt olen viisaampi ja varmasti tullaan myös näkemään kukkien kera sama kaunistus. Näyttää mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Ei se sitten niin tunnettu ollutkaan kuin mitä luulin :D :D Tuolla se jo töröttää neilikoiden kera, kuvia tulee jossain kohti! :)

   Poista
 2. Ihailin tuota maljakkoa joku aika sitten instagramissa. Toivottavasti nähdään pian kukkien kera!

  PS. Aloitin uuden kodin ja uuden vuoden kunniaksi myös uuden blogin. Vanha laitettiin jäähylle ja nykyään kirjoittelen täällä: Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kaisa, mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Kiitos uuden blogin osoitteen, täytyy mennä heti tsekkaamaan! g-)

   Kuvia tulossa kukkien kera, heti kun saan vähän luonnonvaloa tänne kämppään!

   Poista

Kiitos kommentista! :)