Kuvia meiltä Kotiblogit-lehdessä + omat kuvanostot

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Huomenta! Meiltä oli muutamien aukeamien verran juttua uusimmassa Kotiblogit -lehdessä, ja ajattelin vielä jakaa täälläkin ko. kuvia. Osa on lehdessä rajattu tiukemmin, ja tuossa on myös muutamat julkaisemattomatkin / eri suunnasta otetut kuvat :) Olipas hassua lukea omaa tekstiä ja katsella kotia hih!
 
 


Tuo viimeinen kuva oli ihan pakollinen heh :D Makuuhuoneen seinällä, katse-etäisyydellä Takidan poijjat nimmarein <3 Mutta hei, käykäähän ostamassa uusin Kotiblogit -numero, siellä oli kaikkea muutakin kivaa! Minun osioni pääset lukemaan myös verkosta lataamalla pdf-tiedoston. :)


18 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja kaunis koti! Tykkään niin kovasti tuosta teidän makuuhuoneen lampusta. Oi, miten kiva juttu muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa! Lamppu on kyllä kiva, olen kanssa tykkäillyt siitä :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! :) Täytyy kauppareissulla kurkistaa nämä tuolta lehdenkin sivuilta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Lukaisin jutun ja katselin kuvat verkkomuodossa. Ihania kuvia ja hauskoja nuo vinkit! Itsellä ei kotona lomailu juurikaan onnistu, mutta vapaapäiviin noita voisi soveltaa myös oikein mainiosti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva että vinkit olivat hauskoja, niitä ilman muuta voisi testata vapaapäiviin. Itse sitten hommasin itselleni aikamoisen urakan lomaksi, vaikka kuinka taas yritin olla tekemätttä mitään.... Argh! :-)

   Poista
 4. Pitää hake uusi lehti ehdottomasti :) Kiva nähdä teiltä vähän laajempiakin kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo makkarin valaisin. Mikä se on ja mistä ostettu?
  Kaunis koti ja kauniit kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu! :) Se on PR Homen Round-valaisin Ellokselta, siitä onkin aiempi postaus täällä:
   http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2016/03/makuuhuoneen-kankainen-kattovalaisin.html

   Poista
 6. Hei vitsit miten mahtavaa! Pitääpäs käydä heti kaupassa vähän selailemassa, hehe. ;) On teillä vaan niin kaunis koti! :)

  VastaaPoista
 7. Koko lehti oli hyvä paketti, ja teidän koti näytti oikein kauniilta. Kivoja ja persoonallisia yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kanssa tästä kesänumerosta, se oli täynnä kaikkea kivaa :) Kiitos Karoliina kivasta kommentista!

   Poista
 8. Kaunis koti sinulla! ❤ Jään seurailemaan. Kävin ostamassa lehden heti kun se ilmestyi. Eikö olekin jännä lukea omaa juttua lehdestä.😁 Meidän kodista oli siinä edellisessä lehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ihanasta kommentista Marika! 😊 Pitääkin heti selailla tuo edellinen numero lehdestä, se on sattumoisin tässä käden ulottuvilla. 😊

   Poista
 9. Mistä tuo yöpöydällä oleva korkkinen kello on ostettu? Tässä on sopivasti joku juju (etsinnässä siis ollut joku muu kuin täysin pyöreä ja tässä olisi sopivasti jotain vähän erilaista :) )

  Kaunis koti ja onnea uuteen omaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!! :) Eikö olekin nätti kello, itse ihastuin siihen heti <3 Se on PuikArtin Clork, ja tilattu siis PuikArtin verkkokaupasta eli täältä: http://www.puik-art.com/shop/product/clork/

   Poista

Kiitos kommentista! :)