Sitkeää tekoa oleva vaahtera ja pallovaasi

torstai 2. kesäkuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Sisustuskauppa.com 

Muistatteko aiemmassa postauksessa hehkuttamaani pressopannua, jonka sain kaupallisen yhteistyön merkeissä Sisustuskauppa.com:sta? Lupasin paljastaa myöhemmin, mitä muuta kivaa paketista löytyi, ja tässä siis yksi suloisuus *tadaa* Lydia vaasi/lyhty :) Kävin nappaisemassa etupihalla kasvavasta vaahterastamme pari oksaa, jotka versoivat kummasti rungon alaosasta. En sitten tiedä, mitä vaahtera tuumii tuollaisesta oksien karsimisista näin kesällä,  mutta kovaa tekoa se on ollut tähänkin asti. Puu on nimittäin tuotu vanhempieni mökkikalliolta, jossa se kasvoi pienessä kalliokolossa. Ensimmäisenä vuotena kotipihaan istutuksen jälkeen vaahtera näytti tosi reppanalta, mutta sen jälkeen se on ollut verheä kuin mikä!

No mutta nyt pitää mennä taas tsekkailemaan miten pieni potilas jaksaa, aamulla meinaan käytiin hakemassa tyttärelle antibiootit korvatulehdukseen. Viime yö meni valvoessa, mutta toivottavasti nyt lääkkeet jo purevat sen verran, että lapsonen (ja äiti) saavat nukutuksi.

6 kommenttia

 1. Niin kaunis vaasi! Ja kuvat inspiroivat järjestelemään omaa huushollia :) Tsempit pikkupotilaalle!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo vaasi :) Tykkään!! Pyöreät vaasit ihastuttavat entistä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pyöreät vaasit ovat kyllä nättejä, varmaan sitä on jo niin tottunut perinteisiin pitkulaisiin putkiin :D

   Poista
 3. IHANA VAASI! Mulla on tasan 2 maljakkoa, korkea kirkas ja vieläkin korkeampi kuparinen. Mulla itse asiassa on sisustuskauppaan 50€ lahjakortti (voitto osui kohdalle), täytyykin tuhlata se nyt viikonloppuna ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! No hei tuollahan summalla saat vaikka kaksi tällaista maljakkoa! ;) Onnea voitosta ja mukavaa tuhlailua!

   Poista

Kiitos kommentista! :)