Etupihan kuisti

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Meidän etupihan kuistille paistaa päivisin aika ihanasti aurinko, joten päätin kehitellä siihen jonkun pienen istumatilan. Meillähän on nämä ulkotilat vielä ihan levällään ja kesken, ei olla päästy kovin pitkälle niiden tekemisessä tänä kesänä vaikka niin oli suunniteltu. No joka tapauksessa, pikkukuistille löytyi sopivan sirot ja kevyet tuolit Plantagenin alennusmyynneistä. Hintaa näille jäi noin 27 euroa kappale, joten ajanee ihan asiansa hintaan nähden. Tuoleissa on metalliputkirunko ja muovinen punos istuimessa ja selkänojassa. Ovat oikein hyvät istua tuon punoksen joustavuuden ansiosta.

Lattialle heitin kodinhoitohuoneessa olleen Merakin maton, mikä on tuollainen kiva luonnonvärinen ja sopineekin ihan hyvin puulattiaa vasten. Istuessa tuoleilla tuollainen matto on ihan kiva jalkojen alla, olkoonkin tosi pieni, mutta silti riittävä :) Tuolien välissä olevana pikkupöytänä toimii olohuoneesta siirretty musta jakkara, jonka päälle koottiin tyttären kanssa kolmeen eri maljakkoon takapihan rikkakasveja hah :D :D Tai no yksi on maljakko, sitten on vanha kannu ja juomalasi... :P Lisää vihreää löytyy harmaaseen ruukkuun istutetusta hakuropajusta, joka oli niin symppiksen näköisenä myöskin Plantagenin alennusmyynneissä. Ihastuin pajun väritykseen; vihreät lehdet muuttuvat oksan päätä kohden kivan vaaleanpunaisiksi, joka antaa tietynlaisen japanilaispuutarhafiiliksen. Lisäksi puu ilmeisesti kasvaa riippuoksaiseksi, se olisi kiva nähdä jos tuo tuossa ruukussa vaan pärjää... :)

Tällaisella kuistilla mennään, minimibudjettiostoksin! Miltä vaikuttaa?









//Small changes on our porch; I bought two light chairs and a picked up some flowers with my daughter :D Nice place to hang out on a warm day. //

4 kommenttia

  1. Oi miten ihanalta näyttää etupihan kuistilla :) Nyt siellä pääseekin nauttimaan kesästä <3 Ihanaa sunnuntai aamua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ollaan jo tytön kanssa istuskella tuossa ja tyttö halusi eilen jo syödä iltapalatkin siinä. :D

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Ja tosi hauska tuo hakuropaju :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo paju oli minulle ihan uusi tuttavuus, en tiedä selviääkö kovin kauaa, mutta ehkä se tuossa kesän ajan jaksaa ilahduttaa :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)