Käyttökokemukset: Lepakkotuolien tilanne vuoden jälkeen

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kohta lähenee jo vuosi siitä, kun saimme pari kappaletta Cuero Designin valkoisia Leather Mariposa lepakkotuoleja  (*blogiyhteistyö) -- postauksen voi lukea täältä. Sain Marialta kommenttiboksiin kysymyksen lepakkotuolien käyttökokemuksesta, ja aloinkin kirjoittelemaan ihan omaa postausta siitä :)


Eli tosiaan viime elokuusta eteenpäin meillä on ollut nämä ihanat tuolit olohuoneessa käytössä. Mielestäni kummankin istuimen nahka on kutakuinkin uuden veroinen, eli mitään erikoisia venymiä tai kulumia ei ole tullut, eikä saumatkaan ole osoittaneet minkäänlaisia ratkeamisen mahdollisuuksia. Katselin istuimet ihan läpi, josko niihin olisi jäänyt värjäymiä, mutta en kyllä itse nähnyt mitään.

Tuoleja ei ole millään tavalla kyllä varottu, ja 4v. tyttökin niissä lötköttelee aika ajoin, joten oma käyttökokemus on siis hyvä. Monen painoista porukkaa on myös istunut tuoleilla, ja on ollut tummia farkkuja ja ties mitä.

Puhdistaminenkin on helppoa tarvittaessa, vähän vaan sutii pölyjä pois tai halutessa vetäisee nahkealla rätillä lävitse.

Toivottavasti nämä auttoivat samaisia tuoleja harkitsevia!
//It has been almost a year that I got these beautiful Butterfly chairs by Cuero Design. Now, looking at them, I really am happy with the quality. Nothing bad to say after using them daily basis for a year.//

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)