Kesäloma

maanantai 1. heinäkuuta 2019

Heinäkuu -- nyt se kesäloma alkoi. En tietenkään haluaisi olla yksi niistä ihmisistä, joka elää vain viikonloppuja ja lomia odotellen, ja sitten ahdistuu kun odotukset ovat niin korkealla :D Mutta vähän ehkä on tuota piirrettä...

No, mutta tietoisesti koitan relata ja tehdä just vain sitä miltä tuntuu, ja nauttia vain arjesta. Pyrkimyksenä on ainakin vähentää kaikki turha suorittaminen lomalla. Jos et ole lukenut vielä, niin tässä postauksessa on mun Kesä 2019 | Bucket list, joista osa toteutunee loman aikana, tai sitten ei. Todettakoon, että eilen luin yhden hömppäkirjan, kun tyttärellä on kaveri pari yötä kylässä (lue: mulla omaa aikaa enemmän).

Törmäsin muuten vanhaan postaukseen Mikä tekee kesästä kesän TOP 55. Osuuko?

PS. Kierrän aina markettien kukkahyllyt läpi, koska sieltä löytää yllättävän hienoja ale-kimppuja. Tämäkin kukkakimppu sisälsi paljon ruusuja, jotka olivat lakastuneet -- sen takia kahdenkympin kimppu oli alle neljällä eurolla. Pelastin pari hyvää ruusua pikkumaljakkoon ja muut heitin bioon, mutta aika ihana asetelma silti jäi ilahduttamaan tuohon pallomaljakkoon :)
Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)