Asuntomessujen ohessa: TOP 5 Kouvolan alueen kiinnostavimmat kohteet

lauantai 20. heinäkuuta 2019


Taas on se aika, kun moni matkustaa Asuntomessuille. Mitä muuta alueelta löytyy? Keräsin muutamia tärppejä!


1. Bistro Goutu


Maaliskuussa ovensa avannut Bistro Goutu oli kiinnostava tuttavuus. Kävin vain kahvilla, mutta lounas näytti herkulliselle myös! Tätä itse asiassa suositeltiin minulle, kun tuttuun tapaan jäin höpöttelemään paikallisten ihmisten kanssa. Vieressä löytyy muuten kiva pikku puistoalue, jossa on myös lapsille leikkipuisto.

2. Galleria No 8


Yllättävä löytö keskellä Veturi-kauppakeskusta (joka jo itsessään on erinomainen kohde). Kahdeksan taiteilijan näyttely, jossa löytyy tauluja, valokuvia ja installaatioita. Erityisesti itseäni säväytti Jenni Emilian työt, jotka olivat moniulotteisia, akryyli- ja vernissamaalauksia.

Hauska yhteensattuma oli se, että kanaverkosta tehty taideteos oli Sarianne Solion tekemä, ja hän on itse asiassa Rosarium-kukkakaupan (kohta 5) omistajan tytär ;) Tämäkin kävi ilmi, kun jäin Galleriassa höpöttelemään :D
3. Lahdensaaren taidemyynti

Kurkkaa myös tarkempi postaus aiheesta Menovinkki: Taidekeräilijälle aarreaitta! Tästä valtavasta, yksityishenkilön taidekokoelmasta löytyy jokaiselle jotakin. Paikanpäällä on myös huonekaluja ja esineitä myynnissä. Suosittelen!

4. Mustilan puutarhamyymälä


Mustilan puutarha sijaitsee Kouvolasta noin puolen tunnin ajomatkan päässä, mutta olin jo alunperinkin päättänyt mennä käymään puutarhamyymälässä. Ja hyvä oli kun menin :) Mukaan lähti iso Hurmevaahtera ;) Tykkäsin kovasti myymälästä ja sen valikoimasta sekä esillepanosta.

Läheltä löytyi myös pari kahvilaa ja aivan pihapiirissä oli viinimyymälä.
5. Rosarium

Tästä kannattaa lukaista aiempi postaus Kukkia ja sisustusta tyylillä - Rosarium. Kauppa hurmaa monella tapaa: laaja valikoima, ihana esillepano, leikkokukkakimput, hyvä fiilis. Itse pyörin Rosariumissa varmaan tunnin, kun katselin ajan kanssa paikan tarjontaa.
Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)