Mun vihreä kotikonttori

lauantai 28. maaliskuuta 2020


Nyt on jo kaksi viikkoa takana etätöitä putkeen, eikä varmasti näy loppua ihan nopeasti. Ajattelin jakaa teille mun kotikonttorin kuvia, eli täällä minä olen istuskellut nyt paljon -- tosin teen myös töitä epäergonomisesti olohuoneen nojatuolissa, keittiönpöydän äärellä ja sängyssä, mutta niitä ei nyt lasketa :D

Mä  niin tykkään edelleen meidän vihreistä seinistä, vaikka ajatuksena kuulosti hurjalta. Jotenkin ne tuovat sellaisen energisen fiiliksen, ja sitä nimenomaa tarvitaan juurikin työhuoneeseen <3 Aataminaikuinen venetsiatuoli on tällä hetkellä mun lemppari, koska rottinki-istuin joustaa ja koko tuolikin hötkyy mukavasti sen jalkojen ansiosta :D Lampaantalja piti vaan heittää selkänojalle, että olisi pehmeämpi nojailla.

Linkitäpäs mulle kommentteihin, jos olette tehneet omista kotikonttoreista postauksia!

Viikonloppuja!


2 kommenttia

  1. Ihana vihreä! Haluaisin tietää, mikä sävy on kyseessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hannele! :) Kyseessä on Tikkurilan Vuono.

      Poista

Kiitos kommentista! :)