8-vuotiaan discosynttärit

maanantai 2. marraskuuta 2020









Uskomatonta, että meidän pikkuinen vauva on jo kahdeksan vuotta! Mini halusi pitää luokkakavereilleen discosynttärit kotona, ja ne olivatkin aivan mahtavat :) Ihana  10 hengen porukka, ja jokainen muisti näin korona-aikaan huolehtia hyvin käsien pesut aina kun käsky kävi. Tarjoilut tehtiin niin, että jaoin jo jokaiselle omat pienet kupit snacksejä, rypäleitä, banaaneja ja suklaata, ja kakkua leikkasin itse jokaiselle halukkaalle. Eli käsin ei otettu samoista kupeista.


Tämä meidän discoteema kehittyi hieman överiksi, kun miehen kanssa vähän innostuttiin, myönnettäköön näin jälkikäteen :D Olohuoneen kattoon hommasimme 30cm peilipallon moottorilla ja valoilla. Lisäksi höysteenä oli musiikin tahdissa välkkyvä ja väriä vaihtava ekstravalo, joka kohdistettiin peilipalloon. Oli aika cool! No, tämähän ei toki riittänyt, vaan lisäksi meillä oli UV-valo, jonka ansiosta etenkin kaikki valkoiset värit hohtivat hienosti. UV-valolla saatiin myös lattia eloon, sillä Mini askarteli isänsä ostamalla UV-teipillä kuvioita.


Itse hifistelin vielä koristeilla ja vedinkin yhden seinän hohtavien hopeaverhojen peittoon, levittelin pöydille hopeakonfetteja, ja pitkin poikin kämppää hopeista hologrammiserpentiiniä. Kertakäyttömukit olivat niin ikään hopeanvärisiä ja lautasen peilipallokuvioinnilla. Kakkua koristamaan löysin söpöt minidiscopallot! Todettakoon vielä, että en tajunnut seinälle tullutta numeroilmapalloa tilatessani, että se oli metrin korkea - ainakaan ei ole epäselvää, paljonko Mini täytti. :D


Ilta sujui mukavasti kavereiden saavuttua. Aluksi oli tietenkin herkuttelua, sitten valotikuista pääpantojen, käsikorujen ja sydänsilmälasien askartelua :D Tokihan tämä sitten vaati myös kunnon ryhmäkuvausta hopeaverhojen edessä, olivat niin mageen näköistä sakkia nämä hohtavat asusteet päällään. Iltaa kohden käynnistyi disco, jota varten oltiin jo tehty lempparibiiseistä soittolistaa Spotifyihin. (Illan suosikkeina Reino Nordinin Antaudun ja Laura Voutilaisen Mä en kestä).


Vaikka välillä miettii, onko tällaisessa säätämisessä mitään järkeä, niin on näitä teemajuhlia vaan niin ihana järjestää ja toivon, että tytölle jää näistä ihanat muistot. <3 Onnea vielä äidin rakas!





Uskalsin nyt jakaa yhden kuvan jossa on vieraita, mutta tuosta tuskin tunnistanee ketään. :D



2 kommenttia

  1. Oi miten upeat juhlat🥂👌
    Meidän neiti täyttää nyt ke:na 8v. ja tänään päätettiin järjestää autotalliin discopartyt.
    Mistä nämä kaikki ihanat tarvikkeet ovat löytyneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Ja nuo autotallibileet kuulostaa ihanille <3
      Rekvisiitat löytyi My Dream Day- verkkokaupasta, Vegaoo.fi:stä ja valotikut.fi:stä, mutta valoista en tiedä mistä tuo aviomies ne hommasi :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)