Ratkaisu kylpyhuoneen ikuisuusongelmaan | Nätit hyllyt pesuaineille

lauantai 7. marraskuuta 2020Meillä on ollut AINA sama ongelma kylpyhuoneessa: miten säilyttää sampoot, hoitoaineet ja saippuat. Ollaan jemmailtu niitä ties missä virityksissä; on ollut metallikärryjä, katosta roikkuvia verkkokoreja, yksinkertaisia jakkaroita joiden päällä pullot ovat olleet, ja monesti niitä on säilytelty ihan lattialla tai hanasysteemin päällä. Mikään edellä mainituista ei ole toiminut.


Nyt vihdoin sain aikaiseksi haeskella sopivia ratkaisuja ja löysinkin sellaisen, johon olen tyytyväinen!


Tässä vielä lähtökohtaiset kriteerini:

 • Pesuaineita löytyy aina sellaiset 4-6 pulloa, eli mitkään parin putelin hyllyt eivät riitä.
 • Pesuaineet pitää olla helposti saatavilla, niin ettei niitä tarvitse nostella lattialta tai vedellä kärryjä lähemmäksi.
 • Säilytysratkaisu tulisi olla helposti putsattavissa, ettei niihin jää vesi lillumaan tai pohjalle kerry likaa. 
 • Saisivat myös näyttää nätiltä ja linjakkailta :)

Löysin todella nätit hyllyt Lanka ja Muovi Oy:n verkkokaupasta. Tämä vuonna 1955 perustettu perheyritys valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa, mikä ilahdutti minua. Suosittelen kyllä vilaisemaan heidän valikoimaansa, sieltä löytyy eleettömän tyylikkäitä tuotteita. Valikoimani hyllyt on tyylikkään mustat ja valmistettu teräslangasta. Tuotteet kestävät kylpyhuoneen olosuhteet, eli nitä ei tarvitse erikseen varjella vedeltä. Erityisen kätevää hyllyissä on helposti irrotettavat muoviset pohjalevyt, joten puhdistus onnistuu helposti. 

Valitsemani mustat suihkuhyllyt kiinnitimme ruuveilla seinään, mutta verkkokaupasta on saatavilla myös erikoisliiman sisältävä asennussarja, jolla hyllyn saa kiinnitettyä ilman poraamista.


Miten teillä säilytetään pesuaineet?4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Täällä purkit lojuaa lattialla, kun ei ole kaunita hyllyjä löytynyt. Mutta, taidan tilata tällaiset meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikin mokomin! :) Samassa veneessä ollaan oltu, vihdoin joku järjestys kylppärissä :D

   Poista
 2. Meillä on kaksi suihkua ja molemmissa sellainen pieni suihkutankoon kiinnitettävä hylly. Niihin mahtuu mun ja miehen pesuaineet ihan hyvin. Mutta silloin kun tytär vielä asui kotona ja hällä oli omat aineensa, asia ratkaistiin siten, että pesuaineet säilytettiin muualla kylppärissä, korissa, josta suihkuun menijä otti omat aineensa mukaan ja laitettuaan siihen ensin edellisen suihkijan aineet. Homma toimi hyvin jopa teinin kanssa, koska muuta mahdollisuutta ei ollut kuin toimia näin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, muutetaan omaan asuntoon pian jossa tulee tämä ongelmaksi tosi pienessä tilassa. En oo koskaan mitään porannut kylppäriin joten voisi sitä liimaa kokeilla, kuulostaa helpommalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)