Valmistaudutaan jouluun | Must-to-have

lauantai 21. marraskuuta 2020

Julistinkin jo Instatilillä, kuinka rakastan joulun odottamista, jopa enemmän kuin itse joulua. On ollut aivan ihanaa illan hämärtyessä sytytellä kynttilöitä, ja koristella pikkuhiljaa joulutunnelmaa kotiin ja kuunnella kauniita joululauluja. Niin ja hei, mä suosittelen teille lämpimästä Michael Bublén Christmas-levyä, jos etsitte hyvää joulumusaa!


Mun ihan ensimmäinen must-to-have jouluntuoja on havut. Se tuoksu <3 Niinpä olenkin jo tuonut kauniin yksinkertaisia männynoksia maljakkoon. Lisäksi joka vuosi meille ilmestyy huonekuusi. Nyt oli vielä niin onnenkantamoinen, että nämä olivat puoleen hintaan, joten ei edes maksanut paljoa. Ostin kuuselle vielä metallisen ruukun ja söpön kakkuvuokamaisen aluslautasen.


Joulukalenterihan mulla on ollut jo pidempään, se on kanssa vakaa perinne :) Tänä vuonna hommasin itselleni tyylikkään mustan Lakrids by Bülow -joulukalenterin, joka lähestulkoon joka vuosi on ollut loppuunmyyty. Tästä kalenterista löytyy lakritsia ja suklaata sisältäviä herkkuja, nam! Niin ja hei, onhan mulla jokuvuotinen adventtikynttiläkin, tällä kertaa valikoin House Doctor kalenterikynttilän.


Kyl tää tästä! Vähän vielä kerkesin laittamaan paperitähtiä koristeeksi, kun sain pientä palautetta kotoa että pitää odotella loppujen koristeiden kanssa joulukuun alkuun :D As if....


Mitä must-to-have juttuja teillä kuuluu ihan alussa, kun alatte valmistautumaan jouluun?

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)