Saksanpähkinä valkoisen kaveriksi

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Viime aikoina minua on alkanut houkuttaa lisätä ripaus ruskean sävyä muutoin mustavalkoiseen sisustukseen. Bongasin Pinterestistä tämän kuvan, jonka myötä alkoikin tyynyn metsästys:

Kuva: PinterestPitkällisen googletuksen jälkeen ehkä ainoa potentiaalinen vaihtoehto oli Gant Homen Vintage Leather tyyny, jota myydään Hazelnut -värisenä. Eihän se ihan konjakinruskea ole, mutta tarpeeksi lähellä :) Ongelmana on tosin, että se ilmeisesti kuuluu vanhaan mallistoon (?), koska sitä ei löytynyt Gantin omilta sivuilta, eikä juuri muualtakaan. Mutta yksikin riittää -- minulle uusi verkkokauppa nimeltään Sisustus Trendo myy tuota tyynyä hintaan 139€... Aika kova hinta, mutta onhan se nahkaa ja Gantin merkki toki maksaa.

Kuva: Sisustus Trendo

Ja jos tuota Pinterestin kuvaa hieman matkii, niin tyynyn seuraksi sopisi aika hauskasti Kay Bojesenin saksanpähkinän värinen koira, jota mm. RoyalDesign.fi myy hintaan 99€. Bojesenin apinasta en ole oikein koskaan tykännyt, vaikka se taitaakin olla se kaikkein suosituin puueläin hänen tuotannossaan.

Kuva: Royal Design
 Täytyy vielä tsekkailla mitä muuta saisi tuon tyynyn kanssa sopimaan hauskasti yhteen :) Jotain pientä ja mieluummin käytännöllistä.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)