Tyttären huoneessa

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Tässä pieniä yksityiskohtia tyttären huoneesta :) Huoneen takakulmassa roikkuu Biltemasta tullut pehmoapina, joka on itseasiassa ollut erään tuttavan polttareissa mukana.... :D Noh mutta tyttö tykkää katsella kun "api" heiluu katosta. Koukussa roikkuu myös Prismasta joskus joulun alla ostettu valkoinen paperikoriste, se on oikeastaan vaan unohtunut sinne, mutta ihan hauskahan se on. Keskellä kattoa on Clas Ohlsonilta ostettu hyvin pelkistetty kattolamppu, johon otin mustan johdon. Se toimii mukavasti muutoin vaaleaa taustaa vasten.


Design Lettersin muistipelikortit ovat kivassa laatikossa neidin pöydällä, siitä on kiva katsella aakkosia. Ja on äidin mieliksi mustavalkoinen :D

Tässä Pienikamarista ostetussa peltirasiassa säilytetään tyttären syntymäpäiväkortteja. Kansi on aika pitkälti seinän sävyinen, ja kyllä, muutoin ihanan mustavalkoinen...

Nämä pupuvalot pitää olla öisin päällä, ilman yövaloa ei meillä juurikaan suostuta nukkumaan. Pienempi toimii paristoilla, joten sitä käytetään vähän säästeliämmin kuin verkkovirralla toimivaa isoa Heicon lamppua. Nämäkin ovat löytäneet tiensä meille Pienikamarin ihanasta puodista.







Keittiöleikit on kova sana, eilenkin tyttö oli ihan tosissaan esiliina päällä tekemässä "uuroa" samaan aikaan kun itse keittelin riisipuuroa keittiössä. Tällä hetkellä pöytään on katettu Ikean hedelmiä ja salaatteja, sekä huovasta askatelemiani englanninlakuja :) Kuvassa takana näkyy itse pääkallopaikka,
Ikean the kitchen, ja vasemmalla olevassa saavissa löytyy lisää leikkiruokia. Oikeassa reunassa olevissa isoissa Lego-rasioissa on *yllätys yllätys* legoja. Rasioita ei aluksi meinannut löytyä mustana ja valkoisena kaupoista, joten tilailin ne Lekmerin verkkokaupasta, vieläpä alennushintaan.



Näitä Schleichin pikkuelukoita neiti keräilee intohimoisesti, ja kivoimmat löytyy matalan kirjahyllyn päältä.



Pikkuinen pehmomarsu on matkatuliainen työreissulta, ja marsu on näemmä löytänyt pesän mattokuteista virkatusta pikkukoristani :) Murulla on omassa huoneessaan samanlainen Etolan Elizabeth -tuoli kuin meillä on ruokapöydän tuoleina, mutta tämä siis lastenkoossa. Ihan paras lahja serkultani :)


Neidin sängyn vierellä seinässä on kolme Muuton Dots-naulakkoa, joista yhdessä roikkuu tytön 2v. synttärimekko. Se oli aivan ihana, kummitädin ostama :) Sängyllä lötköttää Mooncaken ihana orava-tyyny, jonka äiti aina varaa, kun luetaan iltasatua :) Ihan tuolta vasemmasta ylänurkasta pilkistää tyttären laskosverhot, jotka on teetätetty Eurokankaassa. Kangas on Stripes by Eero Aarnio.


Olisi kyllä kiva ottaa näitä valokuvia paremmalla kameralla, itse bongasin loistavan järkkärin Stockmannin hulluilta päiviltä, ja delegoin mieheni ostamaan sen verkkokaupasta itse kun olin juuri tuolloin työmatkalla. Mutta eipä siitä sitten tullut mitään... Olisi pitänyt itse hoitaa asia... Eli kännykkäkameralla mennään edelleen.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)