Eva Solon veitsitukki

lauantai 6. elokuuta 2016

Sisältää Affiliate-linkin.


Kehitin pienimuotoisen kriisin (taas kerran) säilytyspaikoista, ja tällä kertaa aiheena oli keittiön veitset/ puukot. Niitä moni liene säilyttää ihan keittiökaapiston laatikoissa, veitsimagneeteissa tai veitsitukeissa -- onko teillä muita säilytyspaikkoja?

Meidän keittiöveitset eivät mahdu laatikkoon mitenkään järkevästi, eikä edellisen asunnon veitsimagneettisysteemi enää iskenyt, joten niitä on säilytetty Fiskarsin puunvärisessä veitsitukissa. Muistaakseni se tuli itse veitsisarjan mukana aikoinaan... Se todellakin näyttää kunnon "tukilta" minun mielestäni, joten en ole hirveästi tykännyt siitä.  Niinpä olinkin tosi happy, kun vihdoin löysin omaa silmää miellyttävän telineen. Isohan sekin toki on, mutta silti se on paljon sulavalinjaisempi ja nätti. Vanhassa tukissa oli seitsemän paikkaa veitselle, mutta tähän Eva Solon kallistettuun veitsitukkiin voi sörkkiä aika paljon enemmän niitä jännän rakenteensa puolesta :) Tykkään!

Minulla onkin Eva Sololta aika paljon kaikenlaista kampetta, ja jotenkin ne sopivat kivasti yhteen. Plussaa on telineen musta väri (etsiskelin nimenomaa mustaa) sekä koko telinehässäkän astianpesukonekestävyys. :) Kriisi selätetty!
Veitsitukin löysin  Kitchen Timen verkkokaupasta :)

6 kommenttia

 1. Oi, mulla on juurikin samainen Fiskarsin tukki itellä odottelemassa laatikossa, enkä myöskään siitä oikeen tykkää :,D Väri ei oikein iske. Mutta tuo on kyllä tosi nätti! Juuri oikean värinen ja nätskän mallinen. Täytyypä itsekin harkita tuollasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Suosittelen kyllä tätä, jos olet kiinnostunut vaihtamaan Fiskarsin tukin toisenlaiseen :)

   Poista
 2. Veitsien säilytys on just niitä pakollisia pahoja. Meillä oli ennen JUST se puunvärinen Fiskarsin tukki ja nyt tässä kodissa edelliset olivat jättäneet sen magneetin seinään, joten veitset on siirtyneet sinne. Hiilikuituveitset ei siinä kuitenkaan pysy (yksi raukka), eikä järin nättikään ole tuokaan ratkaisu. Tuo sun oma on kyllä kaunis ja vielä näppäräkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! On muuten aika laaja levinneisyys tuolla Fiskarsin puunvärisellä tukilla, se on (tai on ollut) lähestulkoon joka toisessa kodissa :-)

   Poista
 3. Onpa tyylikäs! Hitsi, taitaa mennä itsellänikin tilaukseen, kun olen juuri samaisen ongelman äärellä painiskellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos sait inspiraation samaisen ongelman ratkaisuun! :) (c)

   Poista

Kiitos kommentista! :)