Pitkävartinen seinälamppu olohuoneessa ja alennuskoodi

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Sisältää Affiliate-linkin.

Huomenia! Täällä tärisee koko talo, kun pihalla tasoitetaan maata huomista asfaltointia varten tuollaisella tärinäkoneella, mikä lie sen nimi :D Seinät heiluu täällä kämpässä, toivottavasti taulut ja peilit eivät tipu... Tästä aasinsiltana asiaan, seinässä olevaan lamppuun... On muuten ihan suosikkivalaisin tällä hetkellä!

Kyseessä on mattamusta, kolminivelinen Oxford-seinävalaisin, jonka varren pituus on maksimissaan reilut 120cm. Toimii kivana yksityiskohtana olohuoneen harmaata kalkkimaalattua seinää vasten, mutta antaa myös hyvän luku- ja tunnelmavalon oleskelualueelle, sekä valaisimen alla oleville viherkasveille hieman "aurinkoa" :)

Nivelten ruuvailu on hieman vaivalloista, mutta itse olen löytänyt valaisimelle ihannekulman, jota en juurikaan näe tarpeelliseksi säädellä. Plussaa on myös valaisimen kuvussa oleva virtakatkaisin, joten siksi uskalsin valita valaisimen kiinnityspaikan seinältä hieman ylempää.


Tässä vielä in action, illan hämyssä :)


Valaisin löytyy Elloksen kotiosastolta, ja *vinkvink* kiinnostuneille, nyt Ellokselta saakin 20% alennusta kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuskoodi on 345415.

Itse tässä vähän pohdiskelin käyttäväni alennusta ja tilaavani saman sarjan jalkalampun... Olisiko kiva?


Kuva: Ellos

8 kommenttia

 1. Ihana valaisin! Ja tosi kiva, että tuo johto on suht huomaamaton, niin pystyy tosiaan asentamaan jälkikäteenkin seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se unohtuikin mainita plussien joukossa, hyvä kun muistutit! Ihanaa tosiaan että johto on tuollainen "läpinäkyvä" niin ei haittaa yhtään :)

   Poista
 2. Ihanan kaunis tunnelma. Toi virtakatkaisia on hyvä juttu, kokemusta on.

  VastaaPoista
 3. Se kone on nimeltään tärylätkä. Juu, sain hihityskohtauksen Bauhausissa kun termi selvisi mulle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärylätkä hahaa mahtava koneen nimi :)) Kuulostaa ihan joltain kärpäslätkätyyppiseltä :D

   Poista
 4. Ihan mielettömän hieno sisustus teillä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)