Alkuvuoden kirous

torstai 9. helmikuuta 2017

Pakko nyt ihan julkisesti tehdä pieni valituspostaus, kun niin ottaa päähän. Ei meinaan ole mennyt ihan putkeen tämä alkuvuosi.

Uudenvuoden aattona kävin ekoja kertoja päivystyksessä kamalan flunssan takia, jonka myötä sitten olenkin pyörinyt lääkäreissä säännöllisen epäsäännöllisesti. Väliin on mahtunut viidet laboratoriokokeet, yksi röntgenkuvaus, yksi väärä diagnoosi, viikon mittainen keuhkokuume, kahdet antibioottikuurit ja kolme sairaslomaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Nyt kun olen ehtinyt yskimään sen puolisentoista kuukautta, niin johan sitten meni revähtämään kylkiluiden välistä yksi lihas, ja ilmeisesti revähdyksen myötä myös kylkiluuhun on tullut hiusmurtuma. Voin sanoa, että on kyllä äärimmäisen kivulias. Jokainen liike tuntuu kuin puukolla iskettäisiin kylkeen, ja ai että jos yskäisee, siitä lähtee kyllä melkein taju kankaalle. Mutta taas siis sairaslomalla ja kolmiolääkkeiden voimalla kituutellaan. Huomenna olisi ollut tarkoitus lähteä tyttären sekä hänen kummin ja serkun kanssa isolle kirkolle katsomaan kauan odotettu Frozen jääshow ja sen jälkeen piti viettää kiva hotelliloma, mutta ei taida olla minusta lähtijäksi... Harmittaa ihan älysti! Ollaan odotettu tuota reissua piiiiitkäään.

Aasinsiltana nyt tähän valitukseen, kun tässä makuuhuoneessa tulee taas maattua suht paljon, pientä kuvaa täältä seinältä. Tykkään niin kovasti näistä pikku tavaroista tauluhyllyllä, ja tuo Puik Artin kellokin tulee oikeuksiinsa tätä tummaa seinää vasten. Ja jos nyt jotain hyvää pitää sanoa, niin aika upea auringonpaiste tuolla ulkona! <3

//Still sick and at home... Therefore few photos from our bedroom's wall, that I happen to stare quite a lot trying to get better :P //

8 kommenttia

 1. Mulla oli muutama vuosi sitten saman kuuloinen tauti - aivan kamalaa. Toivottavasti menee pian hus pois!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, toivottavasti kirous hellittää pian! Paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 ja tsemppiä vielä sen hiusepisodin kanssa!

   Poista
 3. Valituspostaus on ihan aiheellinen joskus :)

  Mä olen pitkästä aikaa flunssassa, oon ollut viimeeksi sairaana syyskuussa. Oon nyt köhinyt ja ollut kipeenä viikon ja lähes koko ajan ajatellut, miten kiitollinen olen siitä, että koko talven oon ollut terveenä. Itsellä kun on kokemusta juuri tollasesta sairastelusta kuin sulla nyt ja tää normiflunssa on aika kesyä verrattuna tuollaiseen.

  Pikaista paranemista sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Kiva että ymmärrätte valituksen päälle :D Kiitos paranemistoivotuksista, kyllä tämä on jo parempaan päin. Toivottavasti sinullakin flunssa helpottaa!

   Poista
 4. I feel you! Olin kaksi kuukautta enemmän tai vähemmän kipeänä, saikulla ja antibioottikuurilla. Yskä ei vain ottanut loppuakseen. Loppujen lopuksi sain astmapiipun (tai miksi niitä nykyään kutsutaan), ja käytin sitä kolme viikkoa. Yskä lähti viimein! Jes!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain sellainen astmapiippusysteemin!! Eli samassa veneessä ollaan oltu :D :D Kiitos Minnea Muru kivasta viestistä, ja kyllä täällä ollaan jo parempaan päin menossa! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)