Kekkilän viherseinä olohuoneessa

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Huomenia ja ihanaa sunnuntaita! Jatkan jälleen jorinoitani viherkasvien maailmasta, sillä vihdoin meillä on v. 2015 saadut joululahjat seinässä :D Alunperin suunnittelin laittavani nämä Kekkilän (sittemmin jo markkinoilta poistuneet) Viherseinän kolme ruukunpidikettä ulos, mutta sitten tulikin muutto uuteen kotiin ja uudet suunnitelmat. Tässä toissa viikolla sitten yhtäkkiä päätinkin, että haluan ne sisälle, koska nämähän ovat aivan ideaali meidän tyhjälle, valoisalle seinälle! Ja viherkasveja kun nyt on alkanut pukkaamaan lisää ja lisää, niille tarvitaan uusia paikkoja. :) Nyt vielä pohdiskelen tässä, josko tuo valkoinen seinä kaipaisi jotain pientä sävyä pinnalleen vai ei... Näillä aatoksilla sunnuntaihin!

Ps. Taustalla näkyvä pitkä lirppana on aviomieheni kasvattama appelsiinipuu (appelsiinin siemenestä), olen monta kertaa yrittänyt hiisata sitä muualle piiloon, mutta edelleen se on meillä paraatipaikalla :D  //Sunday greetings! Finally got these Kekkilä's green plant holders on the wall! //

2 kommenttia

  1. Näyttää tosi kivalle! Itsekin haaveilen oikein kunnon viherseinästä, mutta meidän asunnon luonnonvalolla ja minun puutarhurin taidoilla se taitaa jäädä vain haaveeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)