Omat valinnat: Hullut Päivät 2017

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Huomenna alkaa taas Stockmannin Hullut Päivät, jotka kestävän tämän viikon loppuun saakka. Jostain syystä en oikein syttynyt tämän vuoden valikoimaan, mutta keräsin kuitenkin muutamia tavaroita, jotka kiinnostivat eniten.

Ensimmäisenä osui silmään ehdoton klassikko, näyttävä Jielden LOFT-lattiavalaisin, jonka hinta on tosin aika suolainen Hullujen Päivien tarjouksesta huolimattakin (749€). Lisäksi jo pidempään tsekkailemani tyylikäs Ferm Livingin kukkalaatikko olisi nyt tarjouksessa vaaleanharmaassa sävyssä (129€). Balmuirin Verona -alpakkahuopa on todella luksusta, ja tämä beigenruskea väri houkuttelee (179€).

Finarten Aitta-matto suurimmassa koossaan, 200x300cm, on mukavan graafinen ja itseasiassa oikein edullinenkin (149€). Kesää varten taasen olisi kiva hankkia bambusta valmistetut Lene Bjerren Mandisa-aurinkovuoteet (139€). Huonetuoksuja ei voi olla liikaa jemmassa, joten ostoskoriin lähtisi mukaan vielä muutama kappale Durancen  Cotton Flower -diffuuseria (19,90€).

Löysittekö te tänä vuonna valikoimasta hyviä tärppejä?


//Hullut Päivät at Stockmann starts tomorrow -- here is some of my favourites. //

10 kommenttia

  1. Täytyykin käydä kurkkaamassa, jospa jokin hyvä/välttämätön tärppi löytyisi. :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin! Se on muutenkin aika mielenkiintoinen, koska se on valmistettu kierrätyspuuvillasta 👍

      Poista
    2. Mäkin hakisin sen maton,ellen juuri olisi ostanut olohuoneen mattoa 😂

      Poista
    3. Aina voi ostaa varalle toisen maton, eiks niin, vaihtelun nimessä :D

      Poista
  3. Minäkin iskin silmäni tuohon kukkalaatikkoon, se olisi tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, se on jotenkin niin yksinkertaisen tyylikäs ja tulisi tarpeen alati laajentuvan viherkasviviidakon takia ;)

      Poista
  4. Melko samoja juttuja itsekin bongasin kuvastosta! Ferm Livingin kukkalaatikon ympärillä sitten kiertelinkin moneen otteeseen ja päätin jo kerran että taidan jättää kuitenkin väliin, mutta niin vain lopulta marssin se kainalossa autolle. :D Mitään muuta ei sitten tänään (onneksi) tarttunut matkaan, mutta huomiselle ja perjantaille oli pari juttua mielessä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, lucky you, olet päässyt ihan pääkallopaikalle! Täällä Jyväskylässä pitää vaan kytiskellä verkkokauppaa...
      Hyvän ostoksen teit, kukkalaatikko on just hyvä! Toivottavasti saat ne loputkin jutut huomisen ja perjantain alennuksista :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)